Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Deppova exmanželka má problém! Čelí obvineniu z pašovania!
Zdielať na

Deppova exmanželka má problém! Čelí obvineniu z pašovania!

Archívna reportáž

Aj keď všetky známe organizácie na ochranu žien stoja pevne za herečkou Amber Heard (35) v spore s jej exmanželom Johnny Deppom (57), hoci jeho vina zatiaľ nebola dokázaná, jej povesť môže naštrbiť nová informácia. Údajne sa dopustila klamstva voči austrálskym úradom ohľadom ich psov, ktorých prepašovala v roku 2015 do Austrálie, čo je nelegálny čin. Tento ďalší zlý bod jej môže priťažiť aj v pokračujúcich súdnych sporoch s Deppom. Jeho právnici ju pred časom obvinili aj z toho, že neodovzdala peniaze, ktoré získala v jednom súdnom spore s ex na charitatívne účely, ako sľúbila.

Verejnosť neustále zaplavujú správy o páre bývalých manželov, Johnyho Deppa a Amber Heard. Obaja dokazujú svoje herecké umenie nielen na striebornom plátne, ale aj v súkromí. Niekedy je ťažké rozoznať čo myslia vážne a čo len hrajú. Z Amber sa v apríli stala "veľká, láskyplná mama", keď jej dcérku Oonagh Paige porodila náhradná matka po tom, ako jej povedali, že nikdy nebude schopná donosiť vlastné dieťa, čo prezradili jej priatelia. Herečku velebí aktivistka Prudence Wade, že to predstavuje dôležitý precedens pre ostatných ľudí, ktorí sa chcú vydať "netradičnou" cestou k rodičovstvu. 

Amber Heard si za nežiadúcu publicitu môže do veľkej miery aj sama, keďže sa škandálom doteraz nevyhýbala a ani jej súdne spory s Johnnym Deppom, ktorého obviňuje z násilia voči nej, nezaručujú práve pokoj a súkromie. Do svojich osobných problémov zaplietli obaja veľkú časť verejnosti a tá je zvedavá na ich ďalšie kroky a činy. Rozdelený pár je každý zvlášť sledovaný priam pod lupou. A tak nečudo, že sa na povrch dostala teraz aj udalosť, ktorú spôsobila pred šiestimi rokmi Amber. Herečka je vyšetrovaná pre krivú prísahu v rámci vyšetrovania podporovaného FBI, ktoré sa týka obvinení, že klamala austrálskym úradom po tom, ako tam v roku 2015 prepašovala svojich a Deppových psov.  

Pozrite si Amber ako krásnu Meru v akčnej scéne z filmu Aquaman:

"Ministerstvo sa snaží získať svedecké výpovede a po ich získaní riaditeľ Commonwealthu pre verejné stíhanie zváži, či sú dôkazy dostatočné na to, aby sa vecou zaoberal," prehlásil jeho hovorca. Podľa denníka Daily Mail americká herečka unikla obvineniam z nedodržania biologickej bezpečnosti po tom, ako sa verejne ospravedlnila a odvolala sa na nedostatok spánku. Ten vraj spôsobil, že do krajiny bez príslušných dokladov doviezla yorkšírskych teriérov svojho vtedy ešte manžela Johnny Deppa, Pistola a Boo.

Nevinne vyzerajúca Amber je v skutočnosti poriadny kvietok: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

​Po roku sa táto informácia dostala na verejnosť, keď jeden zo spolupracovníkov Johnnyho Deppa poukázal na hercovu žalobu za urážku na cti z roku 2020 proti britskému bulváru, že Heard ho požiadala, aby klamal pod prísahou po tom, ako bola obvinená z nelegálneho dovozu psov do Austrálie, keď s nimi priletela súkromným lietadlom bez oprávnenia a dokladov. Podľa denníka Daily Mail austrálske ministerstvo poľnohospodárstva, vody a životného prostredia obnovilo trestné vyšetrovanie a požiadalo FBI o pomoc pri hľadaní svedkov v USA. FBI zatiaľ tieto informácie nepotvrdila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie