Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najväčšie prekvapenie! Krásna herečka sa pochválila bábätkom, o ktorom nikto netušil!
Zdielať na

Najväčšie prekvapenie! Krásna herečka sa pochválila bábätkom, o ktorom nikto netušil!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo všetci riešili súdny spor herečky Amber Heard a jej exmanžela, slávneho herca Johnnyho Deppa, ona sa v súkromí pripravovala na najdôležitejšou úlohu jej života. Herečka sa stala pred niekoľkými dňami znenazdajky matkou a to bez nutnosti rodiť.

Herečka Amber Haerd sa stala v jej 35 rokoch mamou malého dievčatka, ktorému dala netradičné meno Oonagh Paige. Pomenovala ho po svojej mame Paige, ktorá zomrela iba necelý rok pred narodením svojej vnučky. Ako prináša portál Page Six, maličká Oonagh sa narodila 8. apríla 2021, avšak len s pomocou náhradnej matky po tom, ako Heardovej lekári povedali, že nikdy nebude schopná donosiť vlastné dieťa.​

Herečka Amber Heard sa v posledných rokoch viac ako svojím remeslom preslávila pomerne dramatickými súdnymi spormi s hercom Johnny Deppom, ktoré sú, ako to už v Hollywoode býva, nekonečné a plné nechutných obvinení. Avšak iba málokto tušil, že Amber zároveň riešila dôležité životné rozhodnutie, stať sa mamou, a to aj napriek tomu, že nemá partnera a podľa lekárov nedokáže počať a vynosiť vlastné dieťatko. Využila teda možnosť náhradnej matky, ktorá jej vysnené bábätko porodila. "Oonagh je absolútne nádherná a Amber je z nej nadšená. Vždy vedela, že chce byť mamou, a toto je jej najväčšie splnené želanie. Je veľmi vďačná úžasnej žene, ktorá jej pomohla priviesť Oonagh do života," prezradil spomínanému webovému portálu blízky priateľ herečky a dodal, že Amber sa snaží byť úprimná ohľadom príchodu jej bábätka na svet a podporiť tak ženy, ktoré majú problémy s fertilitou, no hanbia sa o tom hovoriť. "Amber chce, aby tie ženy cítili podporu a uvedomili si, že existuje množstvo spôsobov, ako mať dieťa, aj keď majú problémy s plodnosťou," dodal zdroj.

Amber Heard preslávila aj úloha Mery v kinohite Aquaman. Napriek petícii, v ktorej sa fanúšikovia filmu postavili proti jej obsadeniu v druhom pokračovaní filmu po nechutných obvineniach počas súdneho sporu s Deppom, sa herečka objaví v úlohe Mery aj po druhýkrát:

Sama Heard potvrdila túto správu vo štvrtok prostredníctvom Instagramu, kde zdieľala nežnú fotografiu s rozkošným bábätkom. "Som taká nadšená, že sa s vami môžem podeliť o túto novinku. Pred štyrmi rokmi som sa rozhodla, že chcem mať dieťa. Chcela som to urobiť podľa svojich vlastných podmienok," napísala herečka. "Teraz si uvedomujem, aké radikálne je pre nás ženy uvažovať o jednej z najzásadnejších oblastí nášho osudu takýmto spôsobom. Dúfam, že dospejeme k bodu, v ktorom bude normálne nechcieť prsteň, aby sme mohli mať detskú kolísku," napísala Heradová, ktorá v minulosti po svojom boku vystriedala nielen slávnych mužov ako herca Deppa či miliardára Elona Muska, ale aj polovičky nežnejšieho pohlavia. Novopečená mamička je v súčasnosti vo vzťahu s kameramankou Biancou Butti, s ktorou chodí od januára 2020.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Malú Oonagh sa však rozhodla mať aj formálne "sama" a je vraj hrdá na to, že je jediným zákonnym rodičom malého dievčatka. "Časť môjho ja stojí za tým, že do môjho súkromného života nikomu nič nie je. Chápem aj to, že kvôli povahe mojej práce musím mať tieto veci od kontrolou. Moja dcéra sa narodila 8. apríla 2021. Volá sa Oonagh Paige Heard. Ona je začiatkom zvyšku môjho života," napísala na záver svojho príspevku. Na ten zareagovalo hneď niekoľko jej priaznivcov gratuláciami, medzi nimi napríklad aj herečka Andie MacDowell. Narodenie malej Oonagh je podľa jej priateľov obzvlášť dojímavé, keďže v máji 2020 vo veku 63 rokov prišla o vlastnú mamu Paige a z udalosti bola podľa vlastných slov "zlomená a neuveriteľne zničená". Okrem nových radostných starostí s bábätkom sa herečka vrhla aj do práce, a už čoskoro sa začne nakrúcanie filmu Aquaman 2, v ktorom hrá atlantskú princeznú Meru po boku Jasona Momou v hlavnej úlohe. 

Súvisiace články

Najčítanejšie