Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Meghan u Harryho kamarátov totálne prepadla! Označili ju za nočnú moru!
Zdielať na

Meghan u Harryho kamarátov totálne prepadla! Označili ju za nočnú moru!

Archívna reportáž

Napriek úpornej snahe vojvodkyne zo Sussexu pôsobiť na verejnosť dojmom empatickej a citlivej ženy sa čoraz viacdôkazov obracia proti nej. Hneď niekoľko zamestnancov paláca sa stalo obeťami jej údajnej šikany a povýšenectva, ktoré iba ťažko dokázali prehltnúť členovia rodiny na čele s jeho bratom Williamom. Niekedy by sa až zdalo, že rodina si po ich odchode aj vydýchla a zamestnanci paláca môžu opäť voľne dýchať. Avšak podľa najnovších informácií si Meghan nezískala sympatie ani Harryho najbližších kamarátov.

Ako prináša denník Daily Mail na základe rozhovoru s autorom knihy s názvom Battle Of Brothers, v preklade Vojna bratov, kráľovským životopiscom Robertom Laceym, majú priatelia princa Harryho na jeho manželku ťažké srdce. Meghan dokonca označili za nočnú moru, ktorú charakterizuje "kombinácia sebapresadzovania a sebaľútosti".

​Autor v knihe ďalej uviedol, že rozkol medzi Harrym a jeho bratom Williamom sa pravdepodobne v dohľadnej dobe neskončí. Podľa Laceyho je medzi bratmi stále obrovský hnev za veci, ktoré Harry a Meghan vypustili z úst v rozhovore s Oprah Winfrey a tiež v dokumentárnom filme The Me You Can't See. Spisovateľ tiež dodal, že Meghanino "nekonečné PR" ťaženie sťažuje ich pokojné zmierenie, v ktoré dúfajú mnohí členovia rodiny, zamestnanci paláca a v neposlednom rade aj priaznivci kráľovskej rodiny. 

Pozrite si dojemné video zachytávajúce Dianu ako milujúcu mamu jej dvoch synov Williama a Harryho:

Podľa autora knihy, ktorý sa popri jej písaní stretol aj s Harryho priateľmi, si ju jeho najbližšie okolie veľmi neobľúbilo. "Meghan dokáže byť 500 percentnou nočnou morou," vyjadril sa jeden z nich. Iný dodal: "Nikdy nekončiace PR. Je taká... Americká!" Lacey tiež tvrdí, že princ Harry priateľom hovoril, že by rád zakopal vojnovú sekeru medzi ním a jeho bratom Williamom, a je dokonca ochotný priznať niektoré chyby, ktorých sa dopustil. Ich spor sa pritom začal ešte v časoch, keď boli Meghan a Harry riadnou súčasťou rodiny, dokonca ešte v časoch krátko pred ich veľkolepou svadbou.

Bratia aspoň na chvíľu zahodili nezhody bokom a spoločne odhalili pamätnú sochu ich matky Diany pri príležitosti jej nedožitých 60. narodenín v Sunken Gardens v Kensingtonskom paláca:

Vtedajši PR pracovník paláca menom Jason Knauf, ktorý pracoval v oblasti komunikácie pre Cambridgovcov aj Sussexovcov, zozbieral zoznam údajných sťažností od členov personálu z ich spoločnej domácnosti. William bol vraj zdesený obvineniami zo šikanovania a pre neho to bol dôkaz, že "Meghan je zásadne nepriateľská voči kráľovskému systému". V knihe sa tiež čitateľ dozvie, že William s odkazom na Meghan povedal: "Pozrite sa, ako nemilosrdne sa tá hrozná ženská správala k mojim zamestnacom!" 

​Meghanin hovorca v čase zverejnenia obvinení okamžite reagoval a médiám odkázal, že "vojvodkyňa je zarmútená týmto najnovším útokom na jej osobu, najmä ako osoba, ktorá bola sama terčom šikanovania, a je hlboko odhodlaná podporovať tých, ktorí zažili bolesť a traumu." Harry bude môcť bratovi vyrozprávať svoju verziu udalostí už v týchto dňoch, keďže pri príležitosti nedožitých narodenín jeho matky, princeznej Diany, a odhalenia jej pamätnej sochy, priletel do rodnej Británie. Mnohí priaznivci kráľovskej rodiny veria, že práve ich mama by ich mohla symbolicky opäť spojiť a zažehnať krízu v ich bratskom vzťahu.

Súvisiace články

Najčítanejšie