Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezda upírskej ságy sa bude vydávať! TOTO je jej nastávajúca!
Zdielať na

Hviezda upírskej ságy sa bude vydávať! TOTO je jej nastávajúca!

O chladnej filmovej kráske Kristen Stewart (31) je známe, že je naklonená viac vzťahom so ženami ako s mužmi. Aj keď spočiatku jej kariéry to tak nevyzeralo, keďže randila štyri roky aj so svojim slávnym kolegom z filmu Twilight, Robertom Pattinsonom (35), a ešte pred ním s hercom Michaelom Angaranom (33). Od roku 2013, keď si začala románik s producentkou vizuálnych efektov Aliciou Cargile, sa preorientovala celkom na ženy. V roku 2017 sa oficiálne priznala k svojej bisexualite. Teraz sa chystá zosobášiť s jej poslednou partnerkou, scenáristkou Dylan Meyer.

V novembri roku 2019 bola hollywoodska herečka Kristen Stewart hosťom programu v The Howard Stern Show, kde prezradila, že sa s Dylan Meyer prvýkrát stretla pred šiestimi rokmi pri filmovaní. Potom obe načas stratili kontakt, až kým sa Meyer neobjavila na narodeninovej oslave ich spoločného priateľa, kde medzi nimi preskočili iskry. "Obe sme z L. A. a naozaj milujeme L. A. Obe sme tak trochu, akože, drsňáčky. Obe sme sa ako deti cítili ako trollovia. Sme si také podobné, ale zároveň rozdielne. Ona je spisovateľka, je brilantná," rozplývala sa nad Dylan v rozhovore herečka. Howardovi Sternovi prezradila, že sa s Meyer rozprávajú aj o sobáši.

Prvýkrát vznikli chýry o ich randení v polovici augusta 2019, keď Kristen a Dylan prichytili, ako sa vášnivo objímajú v uliciach New Yorku. Spočiatku sa špekulovalo, že je to pre známu herečku iba prechodný románik počas odlúčenia s modelkou Stellou Maxwell, informátor ale tvrdil opak. "Kristen trávi čas s Dylan a je veľmi šťastná. So Stellou sa chvíľu stretávala, kým to fungovalo, ale teraz sa s Dylan posunula ďalej," tvrdil zasvätený zdroj. Meyer na Twitteri odhalila, že vzťah s Stewart je vážnejší, než prezrádzali fotky paparazzi. "Nie je nič lepšie ako sa do niekoho zamilovať, aby ste si náhle uvedomili všetky rôzne hlúpe/trápne/nevyžiadané smery, ktorými sa môžete uberať," napísala.

Kristen momentáne hviedzi v úlohe Diany vo filme Spencer, ktorý bude mať premiéru už tento mesiac. Pozrite si k nemu krátky trailer: 

"Zoberieme sa, určite to urobíme," prehlásila teraz Kristen Stewart  v relácii SiriusXM The Howard Stern Show, keď prezradila, že po dvoch spoločných rokoch sa s Dylan už zasnúbili a chystajú sa svoj vzťah aj oficiálne spečatiť. "Chcela som byť požiadaná o ruku, takže si myslím, že som veľmi zreteľne vyriekla, čo chcem, a ona to splnila. Vezmeme sa, stane sa to," s istotou tvrdila na margo ďalšieho posunu vzťahu s Dylan. "Myslím, že dobré veci sa dejú rýchlo," nechala sa počuť Stewart, ktorá vraj prvýkrát povedala Dylan, že ju miluje už po dvoch týždňoch randenia. "Ak viete, tak viete. Nič v živote nie je isté, jediné, čím si môžete byť istí, je, keď niekoho milujete," konštatovala bisexuálna, či skôr azda už lesbicky orientovaná herečka.

 Dylan nedávno vyznala Kristen lásku aj prostredníctvom príspevku na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dylan Meyer (@spillzdylz)

​Počas lockdownov kvôli pandémii covidu boli obe zamilované umelkyne často spolu a ich vzťah to iba upevnilo. V máji Meyer prezradila na Instagrame, že sa sťahuje zo svojho domu v L.A., kde vyrastala.  Mesiac predtým napísala na sociálnu sieť vyznanie Kristen pri príležitosti jej narodenín. K snímke, kde sedí herečka so svojím psom na terase nad oceánom pripísala milé slová. "Život je iste sladší s touto milou malou rodinkou. Všetko najlepšie k narodeninám, dieťa. Som nadšená," vyznala sa v gratulácii a gratulácie nemali konca. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie