Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ed Sheeran, ženatý otec ročnej dcérky, šokuje! Pochybnosti o vlastnej sexuálnej orientácii!
Zdielať na

Ed Sheeran, ženatý otec ročnej dcérky, šokuje! Pochybnosti o vlastnej sexuálnej orientácii!

Archívna reportáž

Azda najsympatickejší spevák medzi súčasnými hviezdami, Angličan Ed Sheeran (30), je známy nielen svojím krásnym hlasom a hrou na gitare. Ľudia ho poznajú aj ako dobrosrdečného človeka, ktorý pomáha, kde môže, ale aj ako milujúceho manžela svojej školskej lásky, s ktorou sa tešia z ročnej dcérky. Asi nikomu ani nenapadlo, žeby Edko nebol heterosexuál. Okrem neho samého.

Ed Sheeran si v detstve myslel, že by mohol byť gay, pretože miloval muzikály a piesne Britney Spears, píše portál The Sun. Tridsaťročná popová superhviezda uviedla, že kedysi pochyboval o svojej sexualite, pretože sa cítil byť až priveľmi v kontakte so svojou "veľkou ženskou stránkou". Ed, ktorý má s 29-ročnou manželkou Cherry Seaborn ročnú dcéru Lyru, povedal, že sa "nikdy necítil príliš mužne" a nemá rád autá.

Spevák aktuálnych hitov Shivers a  Bad Habits dodal: "Mám jednoznačne ženskú stránku, a to až do takej miery, že keď som bol dieťa, chvíľu som si myslel, že som gay". Vnímal to najmä cez svoju záľubu v muzikáloch, popovej hudbe a menovite Britney Spears.

V ostatných dvoch klipoch sa Ed ukázal neobvykle nalíčený:

"Moja mužská stránka sa pravdepodobne zastaví pri pití piva a sledovaní futbalu," dodal so smiechom Sheeran. Fanúšik klubu Ipswich Town hovorí, že dokonca uprednostňuje ženský futbal pred mužským, zmenilo sa to, keď krátko po narodení Lyry videl televízny zápas. Pre holandský podcast Man Man Man povedal: "Pozeral som to a povedal som si: 'Neviem, prečo pozerám mužský futbal, toto je oveľa lepšie'. Aj tak nie som nijako výrazne mužský človek. Nie som chlap na autá. Mám rád pekné auto, ale nie som automobilový typ."

Ed podporuje aj komunitu LGBTIQ..:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos)

Sympatický spevák, ktorý pred pár rokmi zlomil rekord v návštevnosti turné a patrí medzi najbohatších spevákov starého kontinentu, si ale mal možnosť overiť naživo, či ho muži priťahujú aj fyzicky. Bozkával sa s 53-ročným komikom Gregom Daviesom vo vysielaní Comic Relief a 48-ročným vtipkárom Keithom Lemonom v relácii Celebrity Juice. No výsledok je jasný - nikto neporazí jeho manželku. "Moja manželka je super proženská a feministka. Hneď ako sme spolu začali chodiť, môj život sa na to zameral," prezradil veľmi sympatickú informáciu spevák. Ako otec dcéry to ani lepšie vnímať nemôže.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie