Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hailey Bieber šokuje slovami o pekle v manželstve s Justinom: Mama ma presvedčila vydržať!
Zdielať na

Hailey Bieber šokuje slovami o pekle v manželstve s Justinom: Mama ma presvedčila vydržať!

Archívna reportáž

Jeden z najatraktívnejších manželských párov šoubiznisu, spevák Justin Bieber (27) a modelka Hailey Baldwin (25), tvoria nerozlučnú dvojicu. Objavujú sa všade spolu ruka v ruke a verejnosť ich považuje za dokonalý pár snáď po všetkých stránkach. Nie vždy však bolo medzi nimi všetko idylické. Justin trpel psychickými problémami a Hailey z toho bola, pochopiteľne, veľmi nešťastná. Otvorenou spoveďou aktuálne veľmi prekvapila.

Hailey Baldwin a Justin Bieber spolu chodili krátko po ich zoznámení v decembri 2015, no už v januári bol koniec. Prišiel ale jún 2018, veľké zmierenie a okamžité zásnuby v júli zasnúbili. Ešte väčší šok nastal, keď v novembri potvrdili, že sa už v septembri vzali. Začiatok ich manželstva ale nebol prechádzkou ružovou záhradou. Dvojica o tom otvorene hovorila v rozhovore v pondelkovej epizóde podcastu "V dobrej viere s Chelsea & Judah Smith", píše portál Independent. Hailey veľmi ťažko znášala psychické problémy spojené s depresiami svojho manžela. Začiatkom roku 2019 sa Bieber rozhodol podstúpiť liečbu.

Ešte ako novomanželka začala Hailey čeliť ťažkým výzvam, ale rozhodla sa "vydržať bez ohľadu na to, ako to dopadne". Pomohla jej rodina, hlavne jej mama. "Pamätám si, že som svojej mame niekoľkokrát volala, raz konkrétne, keď sme boli v Brooklyne, volala som jej, plakala som a hovorila som: 'Ja to jednoducho nedám. Nie je možné, aby som to dokázala, ak to tak bude navždy'," zaspomínala si na ťažké chvíle a maminu pomoc modelka, keď diskutovali o problémoch Biebera s duševným zdravím. "Len si pamätám, že bola v telefóne taká pokojná a hovorila: 'Prejde to, budeš v poriadku, buď zdravá a my sme tu pre teba'," chlácholila ju mama a odrazu si bola istá, že musí stáť pri svojom manželovi "bez ohľadu na čokoľvek".

Rok po prvej, tajnej svadbe, sa Bieberovci vzali opäť:

"Predstavte si, že niekoho opustíte uprostred zrejme najhoršieho obdobia jeho života. Nie som takýto typ človeka," vysvetľovala Baldwin svoj postoj. "Takže som to chcela vydržať bez ohľadu na to, aký bude výsledok. Bolo to naozaj ťažké," zverila sa vtedy ešte veľmi neskúsená mladá žena a dodala, že mala dni, keď o tom zapochybovala. "Neviem, či bude v poriadku," hovorila si v duchu, ale predsa len neprestala veriť, že Justin je dosť silný muž na to, aby dokázal zvládnuť svoju narušenú psychiku. "Len som nevedela, ako dlho to bude trvať," dodala úprimne a už ďalej prestala o tom premýšľať.

Justin vyznáva lásku svojej obetavej manželke na každom kroku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

"Urobila som rozhodnutie. S istotou viem, že som tohto človeka milovala už veľmi dlho a teraz nebol vhodný čas vzdať sa ho. Jednoducho by som mu to neurobila," vyjadrila sa Hailey, ktorá sa ukázala byť skutočne silná osobnosť. Populárny spevák a držiteľa mnohých ocenení vrátane Grammy jej s dojatím poďakoval a veľmi ocenil, že ho prijala v dobrom aj zlom, tak, ako to aj stojí v manželskom sľube. "Aj keď sme sa vzali, stále bolo veľa škôd a zranení, ktoré som musel ešte spracovať, ale ty si cez to všetko videla moje srdce," vyznal svojej milovanej manželke svoj obdiv a vďaku za trpezlivosť a pochopenie. Aj po tomto silnom odhalení už skutočne nie je dôvod pochybovať o silnom pute, ktoré tieto dve hviezdy spája.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie