Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Už je to jasné! Po špekuláciách prehovorili Vojnar a Vondráčková OTVORENE o rozchode!
Zdielať na

Už je to jasné! Po špekuláciách prehovorili Vojnar a Vondráčková OTVORENE o rozchode!

Archívna reportáž

Ako sa zdá, Lucie Vondráčková (41) a Petr Vojnar (45) vedia svojich fanúšikov riadne naťahovať, čo sa týka ich vzťahu. Najskôr sa k nemu dlho nepriznávali, potom bolo o nich a ich láske všade plno a odrazu nastal útlm, keď sa spolu prestali aj ukazovať. To hneď vyvolalo zvedavé otázky, ale ich odpovede vyzneli veľmi rozpačito. Už sa začalo vo veľkom špekulovať, že to medzi nimi skončilo, ale ukázalo sa, že to pravda nie je. Objavili sa spolu na jednom podujatí a mali sa k sebe ako dve hrdličky.

Posledné týždne sa veľmi pracovne vyťažená Lucie Vondráčková neobjavovala na verejnosti, už vôbec nie so svojím priateľom Petrom Vojnarom. V nedeľu si ale našla čas na rozhovor v televíznej relácii Showtime a, samozrejme, sa nemohla vyhnúť ani otázke ako to má teraz so vzťahom, píše portál Blesk.cz. Jej odpovede vyzneli veľmi vlažne, akoby sa jej to už veľmi netýkalo. Nemá vraj žiaden čas na lásku, nič nestíha a ani nevie čo na to Petr. "Neviem, už dlho som ho nevidela. Myslím, že to zvládne, je to veľký chlapec," odpovedala Lucie s úsmevom a zdalo sa, že je jej to vcelku ľahostajné. Mnohým bolo hneď jasné, že už spolu určite nie sú a na sociálnych sieťach sa k tomu hneď rozbehli diskusie. 

Petr Vojnar ešte predtým pre ŽivotvČesku.cz prezradil, že sa Luciou veľmi nevídajú."V poslednom čase sme sa videli asi štyrikrát, odhadujem, že tak raz za týždeň. V tejto chvíli nemáme intenzívny vzťah. Ona chodí na Slovensko nakrúcať, ja mám veľa práce a do toho deti," povedal na rovinu o ich aktuálnej situácii vo vzťahu, ale vraj je to tak podobne aj u iných pracovne vyťažených párov."Závisí to od našich spoločných pracovných aktivít, keď sme ich mali, tak sme sa viac videli. Teraz v súčasnej dobe vyložene žiadnu nemáme, preto sa vidíme menej," posunul ich vzťah takmer na rovinu pracovného. 

Lucie má momentálne nabitý diár, nakrúca videoklipy a robí promo svojmu novému albumu. Vypočujte si z neho pieseň s názvom Vzkaz v láhvi: 

V pondelok večer ale spolu obaja prišli opäť ruka v ruke na promo akciu charitatívneho kalendára pre psíkov. Obaja sú ich milovníkmi a najmä Lucie sa s láskou maznala s tými, ktorí boli tiež na akcii, ako bolo vidieť na fotkách odtiaľ. Ale lásku prejavovala aj Petrovi Vojnarovi a on jej to rád vracal. Z fotiek je zrejmé, že sa k sebe majú a došlo aj k bozkom. Vyzerali naozaj šťastne, že konečne mohli byť opäť spolu a vzájomne sa dotýkať.

Vojnar vraj nechápal, prečo mu po nedeľnom rozhovore Lucky toľkí šudia písali, či sa nerozišli. "Keby áno, tak by som to vedel skôr, ako by o tom Lucka tak verejne hovorila. Nerozišli sme sa. Ako vidíte, prišli sme ruka v ruke, sme tu spolu, nehádžeme na seba vražedné pohľady, všetko je tak, ako má byť," vysvetľoval moderátor pre Blesk a Lucie mu pritakala. "Už nás rozišli toľkokrát, že sa tomu len smejem. Sme spolu, ale je pravda, že času na seba máme teraz málo. Sme obaja pracovne vyťažení," konštatovala. "Máme toho naozaj ďaleko viac ako v lete, keď sme boli spolu, a naviac ja sa chcem čo najviac venovať svojmu synovi. Ten je teraz na prvom mieste,"  dodal na záver Petr Vojnar a nepochybne obaja na nejaký čas zažehnali špekulácie o rozchode. Ako to ale býva v prípade celebrít, musia rátať s tým, že ich vzťah bude stále pod drobnohľadom.

Súvisiace články

Najčítanejšie