Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Beňová dojala vyznaním dcérke k narodeninám! Ukázala aj nevestu s bruškom!
Zdielať na

Beňová dojala vyznaním dcérke k narodeninám! Ukázala aj nevestu s bruškom!

Archívna reportáž

Presne pred rokom sa stala napriek všetkým prekážkam a rečiam neprajníkov europoslankyňa Monika Beňová po druhýkrát mamou. Vo svojich 52 rokoch sa stala rozhodne najstaršou rodičkou spomedzi známych tvárí na Slovensku a zrejme aj v Česku. No ako denne dokazuje, v jej prípade je vek skutočne len číslo.

Hoci sa dlhoročná politička nikdy nevyjadrila otvorene k tomu, či bolo jej druhé dieťatko počaté prirodzene, alebo je "zo skúmavky", nie je to už ani podstatné. Dôležité je, že sa jej podarilo donosiť dostatočne dlho, aby sa dcérka narodila zdravá, s dobrou váhou, hoci zhruba o mesiac skôr. Rozhodnutie o predčasnom cisárskom reze prišlo potom, čo mu predchádzali zdravotné problémy Beňovej spojené s tehotenstvom.

Bolo presne 1. novembra, keď Leuška prišla na svet a od začiatku robila mame len radosť. Tá sa dala rýchlo dokopy a domov šli z pôrodnice v podstate v rovnakom termíne, ako akékoľvek iné bábo s mamou.

Lea, ktorá je na pohľad celý ocko, priniesla do rodiny kopu lásky:

​Tam ich už čakal šťastný novopečený otec, od Beňovej o 16 rokov mladší advokát Ľubomír Klčo, ale aj prvý syn europoslankyne, vtedy 32-ročný Martin. Ten sa už čoskoro stane sám po prvýkrát otcom. Svojej sestričke prišiel zagratulovať aj s manželkou. "Oslávili sme len v najužšom kruhu. Leinka už klasicky s 'čo ma zas fotíte či čo' výrazom, tato fotil, Larka je ešte u maminky v brušku a všetko bolo krásne," napísala k pohodovej fotke rodinky Beňová. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

No ešte pred fotkou z oslavy pridala europoslankyňa aj krásny, osobný príspevok venovaný jej dcérke: "Naplnila nám každý jeden deň uplynulého roka šťastím, láskou, nehou, strachom. Každá prebdená noc bola vyvážená jej úsmevom. Viem, že mnohí ľudia to nechápali, boli aj takí, ktorí pridávali nevraživé poznámky. Ale nič nám nemohlo pokaziť našu nekonečnú radosť a šťastie, a tak to bude navždy. Ďakujeme ti, dcérka, že si k nám prišla a naplnila naše srdcia a životy. Si naše slniečko a milujeme ťa". Pridala aj poďakovanie všetkým, ktorí ich šťastiu fandili a radovali sa s nimi. Tých Beňová pravidelne odmeňuje skutočne milými a vždy radostnými príspevkami z rodinného šťastia. Všetko najlepšie, Leuška!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Súvisiace články

Najčítanejšie