Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stála ju reality šou ďalší vzťah?! Agáta po návrate ešte priateľa nevidela, TAKTO to komentuje!
Zdielať na

Stála ju reality šou ďalší vzťah?! Agáta po návrate ešte priateľa nevidela, TAKTO to komentuje!

Archívna reportáž

Už je to pár dní, čo Agáta Hanychová (36) ukončila svoje pôsobenie v reality show vo vile s mladými influencermi. Jej fanúšikovia sú teraz zvedaví, čo sa deje s jej vzťahom, už siedmym od rozchodu s Jakubom Prachařom (38) pred 2,5 rokmi. Stihla vystriedať šesť mužov po svojom boku, pričom obvyklé trvanie vzťahu boli zhruba tri mesiace. O siedmom, Jiřím Hellerovi (44), ale už nejakú dobu mlčí a zatiaľ sa s ním po odchode z reality šou ani raz nestretla.

Za mnohých zvedavcov, ktorí sledujú vzťahy Agáty Hanychovej, sa zaujímal portál Super.cz na ten jej posledný, siedmy v poradí od rozchodu s hercom Jakubom Prachařom. Na prvý pohľad to vyzerá už aj s Jiřím Hellerom, ktorého tak veľmi ešte prednedávnom ospevovala, celkom biedne. "Nejako cítim, že toto je úplne niečo iné ako posledné vzťahy. Som šťastná. A mám vedľa seba muža s veľkým M," tvrdila ešte pred časom Agáta. No v jej prípade sa ale všetko mení veľmi rýchlo, ako sa ukázalo aj v prípade jej účinkovania vo vile v reality show, ktorú opustila v stredu po ôsmich dňoch. Teraz je už pár dní doma a veľmi sa raduje, že je s deťmi. Na Hellera si zatiaľ čas nenašla, čo je prinajmenšom zvláštne.

Agáta to zdôvodnila svojou zaneprázdnenosťou. "Obaja sme mali veľa práce. Zatiaľ nebol čas. Ja som sa tešila hlavne na deti, za tými som letela," vysvetlila známa influencerka a najnovšie aj účastníčka reality show. "Som rada, že som späť pri svojich deťoch, on má teraz svoje dieťa. Skrátka nebol čas," zmienila sa o svojich prioritách. Preto aj jej prvé kroky viedli k deťom a mame Veronike Žilkovej, ktorá ich opatrovala v dobe jej účinkovania v reality show. Vie, že sa na svoju mamu môže spoľahnúť najviac. Ponúkol sa vraj síce aj otec jej syna Kryšpína, ktorý by sa postaral zároveň aj o malú Miu, ale ona prirodzene uprednostnila  mamu, kde to má už veľakrát odskúšané.

Agáta o sebe v reality šou prezradila všeličo:

Čo sa týka Jiřího Hellera, podľa jej slov sa s ním nerozišla. Pochybnosti ale predsa len vyvstávajú, keďže nijako nadšením neoplývala, keď sa mala k nemu vyjadriť. "Ja by som Jiřího viac neriešila," dodala zaneprázdnená mama dvoch detí, ktorá sa snaží zabezpečiť komfort celej jej rodiny. To bolo údajne aj rozhodujúce, prečo šla do reality show. "Nemám pánov bývalých partnerov, ktorí by ma živili. Deti teda musím živiť sama. Nedostávam alimenty," tvrdila Hanychová. Myslela tým ale hlavne exmanžela Jakuba Prachaŕa. "Musím bývalému manželovi platiť dosť peňazí, aby som mohla žiť s deťmi v tomto dome. Takže musím pracovať a idem do Like House," prezradila hlavnú motiváciu.

Agáta už stihla ísť aj wakeboardovať, čo je obvykle aktivita, ktorú robila s Jiřím, no jeho nevidno:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hanychová je známa tým, že hranica medzi láskou a nenávisťou je u nej tenká. Tak rýchlo, ako sa dokáže zamilovať, sa zvyčajne aj odmiluje a partner ju už potom ďalej nezaujíma. "Vždy som chcela všetko... šťastie, lásku, peniaze... nemôžeš načasovať všetko... jednoducho to prišlo... v správny čas," napísala pod fotografiu, kde leží pri vode na deke s Jiřím, ktorého meno ale vtedy ešte tajila. Jiří Heller je majiteľom Wakeshopu, tam sa s ním Agáta aj zoznámila. Jiří jej ponúkol potrebné vybavenie a tiež ju zaškolil ako inštruktor, ale nezostalo len pritom. Vo vzťahu považuje za dôležité, aby ju partner inšpiroval a niečím obohatil. "Potom je veľmi dôležitá úprimnosť, vtip, múdrosť a samozrejme láska," vyznala sa Agáta s tým, že by mala mať s partnerom aj niečo spoločné. V prípade Jiřího je to iste láska k vodným športom. Podľa jej najnovšieho príspevku v instastories sa ale zdá, že sa už predsa len stretli - na nákupoch v nábytkovom obchode tlačí vozík muž, ktorý by mohol byť Jiří, no keďže je záber len zozadu, dá sa to len odhadovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie