Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Myslí to vážne?! Zlatovlasý Angelo z Kelly Family šokoval na koleno vyholenou hlavou!
Zdielať na
Hudba

Myslí to vážne?! Zlatovlasý Angelo z Kelly Family šokoval na koleno vyholenou hlavou!

Archívne video

Skupina Kelly Family má síce dni svojej najväčšej slávy dávno za sebou, ale stále má ešte veľa fanúšikov - iste najmä z nostalgie. Ich hity z deväťdesiatych rokov sa stále hrajú a ľudia ich radi počúvajú. Rodina je stále súdržná, aj keď sa za tie roky udialo všeličo. Zašlú slávu sa snaží aspoň trochu obnoviť už pár rokov najmladší z pôvodne deviatich detí, Angelo Kelly (39). Rovnako ako všetky deti z Kelly Family mal na hlave dlhé zlatisté lokne a ako malý chlapec vyzeral priam ako anjelik. Najnovšie ale šokoval vyholenou hlavou.

Po rozpade skupiny Kelly Family, čo sa udialo v roku 2000, sa každý z jej členov vydal svojou cestou. Niektorí rozbehli sólovú hudobnú kariéru, iní sa utiahli do ústrania a založili si vlastné rodiny. V marci roku 2017 ohlásili piati Kellyovci oficiálny návrat skupiny na scénu, keď vydali nový album "We Got Love“. Žezlo rodinnej tradície prevzal najmladší zo súrodencov, Angelo Kelly so svojou manželkou Kirou a ich piatimi deťmi. Nejaký čas vystupujú ako rodinná kapela. Pred viacerými rokmi sa presťahovali do starej usadlosti na vidieku v Írsku, kde majú Kellyovci korene, ktorú si svojpomocne vynovili. Ich päť detí zdedilo pekný hlas po rodičoch a všetci sa učia hrať na rôzne hudobné nástroje.

Najstarší potomok Angela, syn Gabriel (20), sa rozhodol nedávno nakrútiť videoklip, kde mal jeho otec hrať postavu, ktorá je holohlavá. Na svojom oficiálnom instagramovom profile Angelo ešte predtým, ako videoklip zverejnili, zdieľal niekoľko fotografií, na ktorých má hlavu holú ako koleno, zato spod košele vykúkajú poriadne čierne chlpy. Jeho veľmi svetlé obočie to zvýraznilo ešte viac. Sledovateľov jeho profilu nový výzor Angela riadne zaskočil. Donedávna totiž ešte nosil dlhý chvost, ale bolo vidieť, že jeho objem sa postupne stráca. Preto začali špekulovať, že práve to by mohol byť dôvod, prečo sa odhodlal k takémuto radikálnemu kroku. "Žiaden risk, žiadna zábava," stručne Angelo okomentoval fotografiu.

Angelov syn rapuje, v pesničke je hlavný odkaz, že nechce ísť v stopách toho, čo sa od neho očakáva:

Zrejme chcel svojich sledovateľov trochu naťahovať, ale nakoniec vyšiel s pravdou von. "Vo videoklipe som mal hrať pochybného šéfa nahrávacej spoločnosti a vďaka pomoci úžasnej vizážistky Yvonne a jej skvelému umeniu boli všetky moje vlasy rýchlo schované a na hrudi sa objavilo veľa nových chlpov. Bolo to veľmi zábavné," vysvetlil Angelo akým spôsobom prišiel o vlasy na hlave a pribudli mu chlpy na hrudníku. Jeho premena údajne trvala celú hodinu aj preto, lebo bolo ťažké nájsť masku, ktorá by sa hodila na jeho veľkú hlavu. Jeho syn Gabriel prezradil pre Bild, že otec sa už v minulosti pokúšal o krátke vlasy, ale veľmi mu to nesedelo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelo Kelly (@angelokellyofficial)

"Môj otec je pre každú zábavu, takže som ho nemusel dlho presviedčať, aby skúsil plešinu. Chcel len masku, nechcel si oholiť vlasy, ako som to urobil v minulom videu ja," zveril sa hlavný tvorca videoklipu. Z neho mal radosť nielen on, ale aj jeho otec. "Boli tam mnohí Kellyovci a všetci sa výborne bavili. Pripadalo nám to skôr, že len tak blbneme, než že nakrúcame," chválil skvelú atmosféru pri nakrúcaní Angelo. Okrem neho sa v klipe ukázal aj jeho brat Jimmy (50), sestra Joey (48) a jeho dcéra Helen Kelly (18), ktorá si na jar ostrihala vlasy takmer dohola a zafarbila ich na oranžovo, neskôr prešla na platinovo blond farbu. Predtým sa však pýšila dlhými hnedými a hustými vlasmi. No zdá sa, že napokon sa všetci vrátia aj tak ku klasike, ako poznal svet pred 30 rokmi. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelo Kelly (@angelokellyofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie