Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalý Halloween u Jasminy a Rytmusa! Veľká párty s desivou výzdobou!
Zdielať na

Dokonalý Halloween u Jasminy a Rytmusa! Veľká párty s desivou výzdobou!

Archívna reportáž

Manželia Vrbovskí nevynechajú jedinú príležitosť, aby sa zabavili. Predovšetkým radosť detí ich zjavne napĺňa najviac a Jasmina sa zdá byť perfektnou animátorkou. Aj halloweensky žúr bol u Vrbovských určený najmä pre deti.

Asi nie je sviatok, ktorý by u Vrbovských neoslávili so všetkou parádou. Dokonca aj Halloween, ktorý nie je v našich končinách ešte tak úplne udomácnený, poňali veľkolepo a ako bolo zjavné z fotiek a videí už nejaký ten týždeň dozadu, chceli si sviatok strašidiel užiť čo najdlhšie.

Prednedávnom spôsobila Jasmina rozhorčenie medzi svojimi sledovateľmi na Instagrame, keď zverejnila na prvý pohľad nevinnú fotku so svojím synčekom a sučkou Daphne, ako pozerajú televízor. No pozornému oku nejedného fanúšika moderátorky neunikla hororová postava v pozadí, dobitá bábika s červenými svietacimi očami, aké sa vyskytujú v tých najdesivejších filmoch.

Jasmina má rozhodne nejeden talent, napríklad aj organizovať párty:

​To bol ale len zlomok z toho, čo predviedli Vrbovskí na halloweenskej párty. Okrem desivej bábiky nechýbal ani Freddy Krueger, bezpočet balónových figurín, hororové koláčiky a najmä - zamaskované deti, vrátane Sanela, synčeka Jasmininej sestry Alexandry, dcérok Rytmusovho priateľa Ega, alebo dcérky najlepšej Jasmininej kamarátky, cukrárky Razije, švagrinej Veroniky a mnohých ďalších. Zhruba dvadsiatka hostí si to zjavne perfektne užívala. "Moja definícia absolútneho šťastia. Ďakujem, že Vás máme rodina & priatelia," napísala k fotkám Jasmina.

Moderátorka talentovej šou ČSMT sa ukázala byť aj zdatná animátorka, keď s deťmi hrali nielen obľúbené "sochy", ale aj ich motivovala sladkosťami k čo najdesivejším výkrikom. Nielen Jasmina ale môže byť vďačná, že má takých priateľov a rodinu, ale aj naopak. Nie veľa ľudí je ochotných pustiť si do domu takú veľkú partiu s rizikom, že najmä pri deťoch neostane kameň na kameni. V prípade Vrbovských je skutočne najdôležitejšie to, aby bola dobrá zábava a všetci si to užili.

Súvisiace články

Najčítanejšie