Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Speváčka sa mení sa pred očami! Odkedy oznámili, že sú non-binárni, sú na nepoznanie!
Zdielať na
Hudba

Speváčka sa mení sa pred očami! Odkedy oznámili, že sú non-binárni, sú na nepoznanie!

Archívna reportáž

Medzi obľúbené americké speváčky patrí už dlhú dobu Demi Lovato (29). Svoju kariéru začala ešte ako tínedžerka v roku 2002, rovnako ako Selena Gomez (29). Je to teda skoro dvadsať rokov, čo sa pohybuje vo svete šoubiznisu, ale odrazilo sa to neblaho aj na jej zdraví a psychike. Už na začiatku kariéry, ešte ako dieťa, začala mať problémy so slávou. To ju ovplyvňovalo počas celého obdobia dospievania. Nevedela sa so slávou vyrovnať, a narobila mnoho hlúpostí, medzi tie neškodnejšie patrili časté zmeny iminidžu. Naposledy sa zmenila až tak, že ju nikto nespoznáva.

Americký šoubiznis chrlí hviezdy ako na bežiacom páse. O peniaze ide "iba" na prvom mieste a tie sa tam roztáčajú naozaj vo veľkom. Peniaze a sláva zrejme motivujú aj rodičov detí, ktoré ochotne dávajú do rúk tvrdého biznisu. Citlivá duša dieťaťa však neraz iba ťažko zvláda veľkú pozornosť a očakávania obrovského trhu so zábavou. Demi Lovato patrila k tým "vyvoleným" deťom, ktoré zaujali a stala sa hviezdou Disney. Preslávila sa rolou v hudobnom filme Camp Rock a neskôr vstúpila do povedomia aj vďaka svojej vlastnej hudobnej tvorbe, pričom získala aj nomináciu na cenu Grammy.

Aby splnila očakávania a nároky verejnosti na "dokonalosť", trpela bulímiou a pridali sa aj ťažké psychické problémy. Demi bola závislá na drogách a alkohole a dochádzalo u nej aj k sebapoškodzovaniu. Podstúpila kvôli tomu viackrát liečenie.Táto pôvodne tmavovláska prešla viacerými premenami. Farbu vlasov menila od blond, cez rôzne divokejšie farebné odtiene. Menila aj dĺžku vlasov a ich kreácie. Teraz sa ich rozhodla pre účes, ktorý ale pristane len málokomu - u nás by sme ho nazvali "na Jágra". Prestala bojovať aj s kilami navyše a berie svoje telo a seba takú, aká je. Ani trendy oblečeniu už nepripisuje veľkú váhu, súdiac podľa jej posledných outfitov.

Demi nevie poraziť svojich démonov, aj tento rok mala opäť trpkú skúsenosť s drogami:

"Ostrihala som si vlasy a cítim sa tak slobodná. Cítim sa byť viac sama sebou, tým, kým naozaj som. Vnímam aj fakt, že som sa pravdepodobne za svoje vlasy skrývala, najmä keď som hovorila o svojej minulosti, keď som sa zotavovala z porúch príjmu potravy. A využíval som svoje vlasy na to, aby som to za ne maskovala. Odviedlo to pozornosť od môjho tela. Ale rozhodne je ľahšie mať krátke vlasy, cítim sa tak dobre celý deň," vyznala sa Demi Lovato v rozhovore pre moderátorku talkshow Ellen DeGeneres začiatkom tohto roka, keď sa ukázala so skutočne extra kratučkým účesom. V súčasnosti dosť radikálne zmenila svoj vzhľad najmä tým, že si dala urobiť chlapčenský účes s niekoľkými dlhšími prameňmi vzadu.

Starú a novú podobu meme zdieľal aj syn exprezidenta USA, akurát nie s najlepším odkazom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

Táto jej najnovšia zmena imidžu súvisí zrejme aj s jej prekvapujúcim prehlásením. Vo videu na svojom instagramovom profile svojich sledovateľov informovala, že sa cíti ako nebinárna osoba, a preto si želá, aby ju aj tak oslovovali. "Väčšinu života sme rástli pred vami všetkými. Videli ste to dobré, to zlé a všetko medzi tým," vysvetľovala svoje rozhodnutie vo videu a dodala, že práve teraz nastal ten deň, kedy môže zo svojho života prežívať viac. "Sme hrdí, že vám môžeme oznámiť, že sa identifikujeme ako nebinárna osoba a oficiálne meníme svoje zámená na oni/ich," rozhodla sa oznámiť túto svoju radikálnu zmenu osobnosti. Vzápätí sa strhla lavína komentárov. Niektorí nereagovali príliš nadšene, väčšina jej však vyjadrila v komentároch podporu a mnohí pridali nespočet srdiečok. Tým, že sa Lovato označila za nebinárnu osobu podporila komunitu LGBT, začo jej iste s vďakou tlieskajú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Súvisiace články

Najčítanejšie