Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta Hanychová po 8 dňoch v reality šou skončila! Bol to plán?!
Zdielať na

Agáta Hanychová po 8 dňoch v reality šou skončila! Bol to plán?!

Archívna reportáž

V súvislosti s Agátou Hanychovou (36) snáď už nikoho nič neprekvapí. Aj jej účasť v reality show bral každý ako jej ďalší biznisplán, aby zaujala a prinieslo jej to ďalšie peniaze. Napokon, ani to netajila, potrebuje ich, aby mohla uživiť seba a jej dve deti. Navyše musí splácať svoj podiel z domu exmanželovi Jakubovi Prachařovi. Ten sa neukázal byť priveľmi veľkodušný, keď vraj od nej vyžaduje nemalú sumu. A tak Agáta robí čo môže, aj preto bola ochotná tráviť celé dni medzi o polovicu mladšími influencermi zavretá vo vile, čo malo trvať dva mesiace. Po týždni je s tým ale prekvapujúco koniec.

Ešte pred začiatkom spustenia druhej série televíznej reality show sa objavovala spomedzi účastníkov takmer výlučne Agáta Hanychová. Aj po jej spustení sa tiež vyjadrovala hlavne ona. A zrejme o to šlo aj tvorcom šou, Agáta patrí medzi známe tváre a mala zabezpečiť sledovanosť. Svoju úlohu zohrala dobre a po ôsmich dňoch pobytu vo vile s mladými influencermi mohla spokojne odísť domov k deťom, píše portál Blesk.cz. Prichytili ju na prechádzke s dcérkou.

Ako tvrdila, cítila sa vo vile so zvláštnymi pubertiakmi ako "mimozemšťan" a vraj si aj poplakala. "Myslela som si, že to bude oveľa jednoduchšie," hovorila, no zrejme tak trošku preháňala. Po odchode zo šou totiž zhodnotila svojich bývalých spolubývajúcich veľmi priateľsky, priam blahosklonne. "Vo vile sa zišla skutočne pestrá zmes osobností," prezradila Hanychová. Do vily vraj šla plná predsudkov. "Čože, toto majú byť vzory pre naše deti?" uvažovala spočiatku, ale neskôr pochopila, že sa veľmi mýlila.

Agáta v šou priznala všeličo:

"Šoubiznis je moja práca. Dostala som ponuku ísť do Like House a ukázať, že sociálne siete nie sú len doménou tých najmladších. Viem, kde je moje miesto a svoje deti milujem najviac na svete. Ale to neznamená, že ako mama musím sedieť doma za pecou a fňukať, že už nemôžem bojovať o svoje miesto pod slnkom," povedala úprimne aj o svojej úlohe matky dvoch detí Agáta Hanychová na Instagrame. Dobre vie, ako to v biznise chodí a aj to, ako čo najviac profitovať. Výška sumy za jej účasť v reality show je tajomstvom, ale iste nebude malá. Podaktorí si myslia, že aj to mohlo byť dôvodom jej krátkeho pobytu vo vile so súťažiacimi mladými influencermi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

To ale ona aj televízia, kde reality show vysielajú, poprela. "Všetko bolo od začiatku naplánované, ale sľúbila som, že to bude pre influencerov a divákov prekvapenie. Dôvodom bolo, aby skutočnosť, že vilu opustím po ôsmich dňoch, neovplyvnila ostatných súťažiacich v prístupe ku mne," vysvetľovala Hanychová. "Agáta Hanychová podľa našich plánov opustila vilu v stredu večer. Na jej odchode sme sa dohodli už pred začiatkom šou, nechceli sme ale túto skutočnosť verejne prezentovať vopred, aby neovplyvnila ostatných súťažiacich a nenarušila dramaturgiu show," oznámili aj tvorcovia šou. "Aj naďalej budem na programe spolupracovať, ale už teraz môžem povedať, že môj pobyt vo vile bol zaujímavou skúsenosťou," zhodnotila influencerka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie