Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina ako rozbíjačka vzťahu?! Zareagoval aj RYTMUS, prezradil TOTO o rozchode s Darou!
Zdielať na

Jasmina ako rozbíjačka vzťahu?! Zareagoval aj RYTMUS, prezradil TOTO o rozchode s Darou!

Archívna reportáž

Pred pár dňami umožnila Jasmina Alagič (32) vo svojich instapríbehoch fanúšikom opäť raz možnosť pýtať sa a zverovať sa s problémami. Prišlo mnoho zaujímavých otázok, no rozhodne najväčší rozruch spomedzi tých vzťahových spôsobilo Jasminine vyjadrenie na tému rozvod.

Jedna z Jasmininých fanúšičiek jej napísala, že "muž nie je šťastný vo svojej aktuálnej rodine, no bojí sa zmeny". A moderátorku to evidentne naštartovalo k odpovedi, akú zrejme ani autorka podnetu nečakala. "Verím, že hovoríš o svojom kamarátovi, možno bratovi, a nie o mužovi, ku ktorému cítiš náklonnosť, pretože zadaný muž, a obzvlášť ten s rodinou, by mal byť absolútne tabu pre iné ženy a, samozrejme, tak isto to platí aj opačne," napísala rezolútne Jasmina, ktorá je na "rozvracanie" rodiny zjavne veľmi citlivá.

Jasmina je už tri a pol roka šťastne zadaná, z toho dva a pol roka už ako vydatá pani. Spolu s Patrikom Vrbovským vytvorili dokonalú rodinku, keď sa im krátko po svadbe narodil synček Sanel. Ich vyznania lásky nemajú konca, hoci začiatok ich vzťahu verejnosť nevnímala celkom ideálne.

Rytmus a Jasmina sa skutočne našli:

​Keď sa dala Jasmina s Rytmusom dokopy na jar roku 2018, bol z toho veľký rozruch. Len krátko predtým sa totiž raper po 7 rokoch rozišiel s Darou Rolins. Mnohí začali okamžite hľadať príčinu v nečakanom rozchode práve v krásnej Jasmine. A teraz jej to jedna z komentujúcich natvrdo pripomenula, keď ju samotnú označila za "rozbíjačku vzťahu", ktorej sa dobre hovorí, keď "sama liezla do kapusty zadanému mužovi". A to moderátorka nemohla nechať bez reakcie. 

V instastories vyzvala svojho manžela, aby vysvetlil, či bol v čase, keď začal Jasmine písať, ešte zadaný. "Je to totálny blud a nezmysel. Kým ste sa vy dozvedeli, že som sa s niekým rozišiel, boli sme predtým rozídení asi tak 3 - 4 mesiace," objasnil Rytmus, čo by znamenalo, že sa s Darou rozišli niekedy okolo Vianoc. "Nikdy som sa nevyjadrovala, ani keď vznikali všelijaké polemiky, lebo si myslím, že je to vec tých ľudí, ktorí ten vzťah predtým mali a ukončili ho dávno predtým, ako sme sa my dali dokopy," dodala Jasmina, prečo na začiatku vzťahu s Rytmusom mlčala o tom, ako to s nimi bolo. Dodala, že sa ku komentáru vyjadrila len preto, že tieto veci považuje sa veľmi chúlostivé a chce mať pred fanúšikmi čistý stôl. Jej názor na vzťahy so zadanými sa rozhodne nemení.

Súvisiace články

Najčítanejšie