Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina šokuje slovami o rozvode! Zadaný muž má byť absolútne tabu!
Zdielať na

Jasmina šokuje slovami o rozvode! Zadaný muž má byť absolútne tabu!

Archívna reportáž

Moderátorka jojkárskej talentovej šou, 32-ročná Jasmina Alagič, sa rozhodla naskočiť naplno na vlnu svojej popularity, ktorá už nejaký ten piatok trvá. Aktuálne rozbehla vo svojich instapríbehoch priam intímne zdieľania s fanúšikmi, ktorých necháva nahliadať do svojho súkromia a delí sa s nimi o názory na mnohé, aj bolestivé témy. Rozhodne najväčší rozruch spomedzi tých vzťahových spôsobilo jej vyjadrenie na tému rozvod.

Jasmina Alagič je už 2,5 roka vydatá za Rytmusa a zdá sa, akoby si títo dvaja nieže zatiaľ ani trošku neliezli na nervy, ale naopak, sú každý m dňom priam viac a viac zamilovaní. Nie je týždňa bez ich vzájomných vyznaní lásky, či už ako muž žene a naopak, alebo ako rodičia ich 2-ročnému synčekovi Sanelovi.

V Jasmininom svete je jednoducho všetko zaliate slnkom. Aj s ohľadom na popularitu oboch manželov Vrbovských a ich materiálne a finančné zázemie má človek pocit, že skutočne nie je nič, čo by mohlo týmto dvom idylku narušiť. Aj preto sú obaja za tento dar veľmi vďační, no na úplne prvom mieste majú obaja rodinu.

Jasmina a Patrik sa v názoroch na partnerstvo a rodinu zjavne úplne zhodujú:

​Azda nič neprináša do života viac pohody, ako harmonický partnerský vzťah. No zďaleka nie všetky vzťahy možno označiť za harmonické či láskyplné. Jedna z Jasmininých fanúšičiek jej napísala, že "muž nie je šťastný vo svojej aktuálnej rodine, no bojí sa zmeny". A moderátorku to evidentne naštartovalo k odpovedi, akú zrejme ani autorka podnetu nečakala. "Verím, že hovoríš o svojom kamarátovi, možno bratovi, a nie o mužovi, ku ktorému cítiš náklonnosť, pretože zadaný muž, a obzvlášť ten s rodinou, by mal byť absolútne tabu pre iné ženy a, samozrejme, tak isto to platí aj opačne," napísala rezolútne Jasmina, ktorá je na "rozvracanie" rodiny zjavne veľmi citlivá. A nemožno s ňou nesúhlasiť, hoci, ako sama povedala, zaplavili ju správy s názormi jej sledovateľov a aj v komentároch vidno všelijaké názory.

"Neexistuje aktuálna rodina, bývalá rodina... Ak raz rodinu má, tak ju má a bodka. Ak je čokoľvek nafigu, tak je iba na ňom a jeho partnerke, aby urobili všetko preto, aby dodržali to, čo si sľúbili, to, vďaka čomu si urobili dieťa. Rodina má byť navždy," prekvapuje Jasmina konzervatívnym názorom, hoci sama má skúsenosť, že jej rodičia vzťah neudržali. Asi aj preto následne svoj názor dovysvetlila. "Ja si nemyslím, že rozvod je tabu. Ale mám trochu pocit, že sme v dobe, keď je populárne hovoriť, aký je rozvod v pohode. Možno by bolo fajn, keby sme začali viac hovoriť aj o tom, že je v pohode snažiť sa robiť všetko preto, aby ten rozvod nebol. Samozrejme, keď vyčerpáme všetky možnosti, aj ja, aj partner, tak potom poďme za svojím šťastím," objasnila, ako to myslela. Ako dodala v jednom z komentárov, verí, že bude mať rovnaký názor aj o 20 rokov, že "zadaní ľudia, obzvlášť tí s rodinami, si majú byť verní, a že rozchádzať sa má, až keď sa skúsi absolútne všetko na záchranu". Ostáva držať palce, aby to aj o 20 rokov bola v manželstve stále rovnako šťastná.

Súvisiace články

Najčítanejšie