Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Paris Hilton chce od svadobných hostí TIETO dary za desaťtisíce, zaspievať jej má Britney Spears!
Zdielať na

Paris Hilton chce od svadobných hostí TIETO dary za desaťtisíce, zaspievať jej má Britney Spears!

Archívna reportáž

Posledné zásnuby Paris Hilton (40), na rozdiel od predchádzajúcich troch, spejú konečne aj ku sobášu. Stretnutie s jej vyvoleným Carterom Reumom (40) na rodinnej oslave v minulom roku bolo zrejme osudové. Obaja pochádzajú z bohatých rodín a navyše sa narodili v rovnaký rok aj mesiac. Cítia, že sú spriaznené duše a veľmi dobre si spolu rozumejú. Reum nie je síce Rothschild, ako manžel mladšej sestry Paris, ale je to vzdelaný fešák a núdzu trieť iste nebudú. Primerane k svojmu štýlu života plánujú aj svadbu.

Hilton a Reum sa zasnúbili vo februári, po necelom roku chodenia. Paris dostala od Cartera diamantový prsteň so smaragdom. Rozhodli sa nečakať až do roka a do dňa, termín ich svadobného dňa sa už nezadržiteľne blíži. Spolu si vybrali dátum so samými jednotkami - 11. 11. Na všetko, čo sa týka svadby dozerá najmä Paris, nič nechce nechať na náhodu.  Svoje "áno" si snúbenci povedia v kostole a ako exkluzívne oznámil zdroj pre Page Six, svadobná hostina so zábavou sa uskutoční v losangelskej celebritnej štvrti Bel Air, v luxusnom sídle už zosnulého starého otca Paris, Barrona Hiltona. Ako speváčku si tam vraj vybrala svoju kamarátku Britney Spears (39), ktorú celú dobu podporovala v jej boji "za slobodu". Nepochybne by jej účasť bola zlatým klincom.

Nevesta si má údajne obliecť svadobné šaty značky Valentino, túto značku si na svadbu s Jamesom Rothschildom v roku 2015 vybrala aj jej mladšia sestra Nicky (38). K oltáru v londýnskom Kensingtonskom paláci kráčala vtedy v úchvatných bielych čipkovaných šatách s hlbokým výstrihom, dlhými rukávmi, 10-metrovou vlečkou a zložito vyšívaným závojom. Nedávno Paris prezradila, že si plánuje počas svadby obliecť "veľa šiat, možno až 10". 

Tak, ako celý jej doterajší život, aj jej príbeh lásky a plánovanú svadbu budú snímať všadeprítomné kamery. Pozrite si upútavku k novej šou Paris Hilton:

Pár sa otvorene vyjadril, že si chce rýchlo založiť rodinu, pričom Paris Hilton už v januári prezradila, že podstupuje prípravu na IVF a chcú mať hneď dvojičky - chlapca a dievča. "Je to jednoducho môj vysnívaný chlap... na 100 percent ten pravý," povedala o svojich pocitoch z Cartera vtedy v podcaste "Trend Reporter". "Stále sa rozprávame o plánovaní svadby a plánovaní mien našich detí, a o tom všetkom," zverila sa zjavne šťastná príslušníčka rodiny známeho hotelového impéria. Vo februári, keď mali obaja zaľúbenci narodeniny, spojili ich oslavu aj s romantickými  zásnubami na súkromnom ostrove. Paris to vraj nevedala, na fotkách tvárila sa, že je veľmi prekvapená, keď pred ňou Carter pokľakol. 

Paris sa azda konečne dočkala konečne tej pravej lásky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

​So svadbou dlho snúbenci neotáľali, udeje sa deväť mesiacov po zásnubách, dokonca sú už rozoslané aj pozvánky pre svadobných hostí. Svadobné dary si Paris s Carterom vybrali v obchodnom dome v Beverly Hills. Na svadobnom zozname je odtiaľ tovar v hodnote viac ako 60 000 dolárov. Podľa registra obchodu je tam napríklad  tanier Hermés za 500 dolárov, párty podnos Christofle za 985 dolárov, krištáľový kaviárový servis s lyžičkou za 1 000 dolárov a váza Baccarat za 4 885 dolárov, či krištáľový pohár na víno za 355 USD. Niečo z toho už vraj pozvaní hostia aj zakúpili. Ak by aj nie, čokoľvek zo zoznamu si vedia snúbenci kedykoľvek kúpiť sami, zoznam má pozvaným len uľahčiť rozmýšľanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie