Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rozlúčka so slobodou, ako sa na Paris patrí! Dokonalá rozprávka za šialené peniaze!
Zdielať na

Rozlúčka so slobodou, ako sa na Paris patrí! Dokonalá rozprávka za šialené peniaze!

Archívna reportáž

Najväčšia kráľovná zo všetkých kráľovien celebritných párty, Paris Hilton (40), sa zrejme konečne na štvrtý pokus dočká významného dňa, kedy sa stane manželkou svojho snúbenca Cartera Reuma (40). Predchádzajúce tri zásnuby skončili rozchodom, kým prišiel ten pravý. Svojej slobody sa ale nevzdáva ľahko, aspoň podľa toho, že usporiadala až dve párty na rozlúčku so slobodou. Ale skôr to zrejme bude preto, že mala zas dôvod na poriadnu zábavu. Jednu absolvovala so snúbencom v Las Vegas, druhú jej pripravila mama so sestrou doma v Beverly Hills.

Hoci sa Paris Hilton narodila do rozprávkovo bohatej rodiny majiteľov hotelového impéria, rozprávok nemá stále dosť. K jej najobľúbenejšej, ktorá ju stále inšpiruje, patrí rozprávka Alica v krajine zázrakov. Na halloweenske karnevaly v minulosti často volila práve kostým hlavnej hrdinky tohto príbehu. Aj rozlúčkovú párty teraz pre ňu pripravili jej mama Kathy Hilton (62), mladšia sestra Nicky (38) a priateľka, módna návrhárka Tina Chen Craig (49) v štýle tejto rozprávky v príhodne pozmenenom názve Paris In Wonderland.

Všetky dekorácie v dome Paris v Bel Air, kde sa konala rozlúčková party, tvorili rôzne detaily z rozprávky. Dominovala výzdoba "magickými" ružovými hubami v nadživotnej veľkosti, ďalej množstvo ružových a bielych kvetov a socha Srdcovej kráľovnej a bizarných dvojčiat. Na torte bol Klobučník s tvárou ženícha a budúca nevesta Paris ako Alica. Dokonca tam bol aj muž oblečený a nalíčený rovnako ako Johnny Depp v jednej z verzií filmovej Alice, ktorú režíroval Tim Burton. Pozvaní boli, samozrejme, samí VIP hostia.

Paris sa pokúsila aj o spevácku kariéru, vypočujte si jej hit Nothing in this world z roku 2006:

"Ako na filmovom plátne," s nadšením komentovala výzdobu módna návrhárka Craig vo svojich instastories. Dokonca aj všetko servírované jedlo malo nejakým spôsobom pripomínať niečo z rozprávkového príbehu. Bufetové stoly sa prehýbali od rôznych dobrôt a ako bonus nechýbal ani automat s malými fľašami šampanského. Medzi hosťami bola snúbencova sestra Halle a matka Sherry, modelky Sofia Richie (23) a Jasmine Sanders (30), televízna hviezdička Nicole Williams English (35) a módna návrhárka Rachel Zoe (50). Hostia sa zabávali až do rána

So slobodou sa lúčila Paris dvakrát, raz z toho aj so snúbencom po boku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Aj samotná Paris, budúca nevesta, si dala záležať na svojom outfite. Mala na sebe oblečené čipkované biele šaty s nadýchanými rukávmi a bohatou výšivkou. Výrazným doplnkom boli trblietavé rukavice a lodičky na vysokom opätku. Vlasy mala rozpustené a jemne zvlnené ako sa patrí na hlavnú hrdinku rozprávky. Pre Paris je zrejme stále svet rozprávkou a chcela by iste, aby tak bolo aj v jej manželstve s Carterom Reumom. Obaja sú vraj pre seba ako stvorení, sú dokonca aj narodení v rovnaký rok a mesiac. Paris je svojím budúcim manželom nadšená. "Keď nájdeš svoju spriaznenú dušu, nevieš to. Cítiš to," vyjadrila sa na sociálnej sieti. Obaja sa vraj stali odvtedy ako sú spolu lepšími ľuďmi. Už teraz majú navyše plán, ako splodia ďalších - chcú dvojičky a Paris absolvuje umelé oplodnenie. Snáď im aj táto rozrprávka vyjde.      

Súvisiace články

Najčítanejšie