Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na svete je ďalšie JOJkárske bábo! Rozkošný chlapček dostal meno po mame!
Zdielať na

Na svete je ďalšie JOJkárske bábo! Rozkošný chlapček dostal meno po mame!

Archívna reportáž

Ktovie čo nasypali za ostatné mesiace do jedla redaktorom z jojkárskej relácie Topstar, ale zjavne to funguje perfektne! Neprešlo ani 12 mesiacov a štyria zo šiestich členov šoubizového tímu sa narodili bábätká. Tou štvrtou je moderátorka a redaktorka Alexandra Pavlovič Hinková.

Krátkovlasá Saša Pavlovič Hinková (40) s jedinečným štýlom aj osobnosťou sa stala po prvýkrát mamou. Hoci je už sedem rokov pod čepcom, až teraz prišla zjavne tá správna chvíľa a spolu s manželom Vladom si založili rodinku, keď ich doplnil okrem psíka konečne aj očakávaný potomok. S váhou 3 220 gramov a dĺžkou 50 centimetrov sa dá hovoriť o doslova katalógovom bábätku.

Tohtoročný topstarovský babyboom rozbehla v januári Saša Orviská s jej druhorodeným Jonatanom, v marci pokračovala Soňa Skoncová a jej prvé bábo Robko, a začiatkom júna sa stal dvojnásobným otcom Thomas Puskailer so synčekom Jesse Jonasom.

Všestranná Saša si už vyskúšala aj herectvo:

"Máme sa dobre, malý je úžasné dieťa, ktoré väčšinu dňa zatiaľ spí, ale keď sa ozve, tak to naozaj stojí za to a počuje ho celá pôrodnica," prezradila šťastná mama, po ktorej mohol chlapček pokojne zdediť výrazný, silný hlas. "Je strašne zlatučký, úvodných 24 hodín je úžasných, takže si to naozaj užívam. Vysielacie štúdio mi zatiaľ nechýba, myslím si, že teraz budem mať iné štúdio na sledovanie," zhodnotila nadšená prvorodička Hinky, ako ju volajú kolegovia v JOJke. 

A ako sa chlapček volá? Dostal meno, ktoré sa hodí obom pohlaviam a aj ho u nás obe pohlavia len s drobnou obmenou majú. Saša pomenovala chlapčeka po sebe, hoci len v skrátenej verzii - Alex. Gratulujeme a želám obom veľa zdravia a šťastia!

Súvisiace články

Najčítanejšie