Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladý Beckham šokuje! Nahé fotky so snúbenicou, zožal za ne kritiku!
Zdielať na

Mladý Beckham šokuje! Nahé fotky so snúbenicou, zožal za ne kritiku!

Archívna reportáž

Najstarší syn Beckhamovcov, Brooklyn Beckham (22), je už dva roky bláznivo zamilovaný do svojej snúbenice Nicoly Peltz (26). A zjavne aj ona do neho. Svoju lásku neskrývajú, ba naopak, neustále zdieľajú ich spoločné zamilované fotografie aj s vyznaniami. Brooklyn je aj vášnivým fotografom a kto už je lepší objekt, ako jeho milovaná. Teraz ju odfotil v Evinom rúchu, no nie všetkým sledovateľom ich profilov na sociálnej sieti sa to celkom pozdáva a neváhajú im svoj negatívny názor ani odkázať.

Tak ako mnohí mladí ľudia spokojní so svojimi telesnými proporciami, aj najstarší syn Beckhamovcov sa rád ukazuje a živí sa aj ako model. Veľmi rád svoje fotografie zverejňuje na sociálnych sieťach a rád sa chváli aj snímkami svojej krásnej snúbenice s dokonalým telom. Navyše Nicola pochádza z mimoriadne bohatej rodiny. Ani jeho rodičia, Victoria a David Beckhamovci preto nemajú proti ich vzťahu žiadne výhrady.  Najnovšie opäť raz predvádzal Brooklyn svoje potetované telo. A vyfotil pritom nahú aj svoju blonďavú snúbenicu. "Žena pre život," okomentoval ich spoločné foto v kúpeľni. 

Na jednej snímke s ich nahými telami, ktorú urobil Brooklyn, vidieť Nicolu, ako ho objíma a bozkáva zozadu, keď si užívali sprchovanie. Brooklynova brada a líca boli pokryté penou na holenie, zatiaľ čo jeho láska má mokré vlasy s množstvom kvapiek na nahom tele. "Ja a moje dievča," napísal cez fotografiu, ktorú zdieľali v instapríbehoch. Dvojica vyzerala zamilovane aj na nahom selfie v zrkadle, ktoré ešte vlani urobil Brooklyn ako začínajúci fotograf. Na túto snímku, na ktorej vidieť Brooklyna, ako drží Nicolu za krk, reagovala negatívne zakladateľka organizácie na ochranu práv žien KWRO. Diana Nammiová uviedla, že zdieľanie tejto snímky a pózy na internete je "nechutné", a domnieva sa, že je chybou premeniť takúto vážnu vec na vtip.

Brooklyn má zmysel pre humor, pozrite sa ako si vystrelil zo svojej slávnej mamy Victorie paródiou na Spice Girls: 

"Hovoríme o živých ľuďoch - nie o bábikách na hranie, takže si myslím, že to vysiela veľmi zlý odkaz, veľmi nebezpečný odkaz najmä mladým ľuďom. Takýto postoj je neprijateľný u mužov aj žien, ale najmä ženy treba rešpektovať a oslavovať ich život. Je to také nebezpečné a jeho postavenie je také dôležité a nielen on, ale aj jeho rodina musí o tom diskutovať, aby v médiách povedali niečo, že to neschvaľujú. V jeho pozícii by to vôbec nemal robiť a nemal by na to ani pomyslieť. Nemohla som uveriť, že sa takáto vec stala. Je dostatočne zrelý, nie je to dieťa, ktoré sa hrá s bábikou. Vyzývam ich, aby na Instagrame a Twitteri a všade v médiách zverejnili ospravedlnenie za svoje previnenie," apelovala aktivistka s tým, že jeho priateľka to nesmie akceptovať. Fotku potom Brooklyn zmazal, avšak bez ospravedlnenia. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Brooklyn a Nicola nedávno spôsobili poriadny rozruch po tom, ako zverejnili video, na ktorom sa po skončení Met Gala intenzívne hladkali. Jeden zo sledovateľov k príspevku napísal: "Nechajte si to za zatvorenými dverami, dobre?  Druhý dodal zjavne v rozpakoch: "To je ehh... chcem povedať, že roztomilé, ale musím povedať, že cringe". Pre iného to bolo nepríjemné. Mnohí sa ale priznali, že sa im ich prejavy náklonnosti celkom páčili. Na najnovšie fotky, kde sú nahí, reagovali na Instagrame ich sledovatelia podobne. "Niektoré veci by mali ostať radšej v súkromí", alebo  "O 10 rokov sa budete za toto hanbiť, ale to je v poriadku" či "radšej sa pozerám na tvoje zručnosti v kuchyni ako na nahotu tvoje ženy" a aj "Preboha, už dosť". Avšak zdá sa, že doma v slávnej rodine nie sú podobné zábery dôvod na znepokojenie, keďže rodičia Brooklyna mu spomínané fotky lajkli a spolu s nimi takmer 700 tisíc sledovateľov.

Súvisiace články

Najčítanejšie