Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Skutočne TOTO zažíva Jasmina s Rytmusom?! Mnohé ženy to muselo až zabolieť...
Zdielať na

Skutočne TOTO zažíva Jasmina s Rytmusom?! Mnohé ženy to muselo až zabolieť...

Archívna reportáž

Každý, kto sleduje párik manželov Jasminu a Patrika Vrbovských, musí uznať, že ich láska je skutočne obdivuhodná, priam až inšpiratívna. Presne tak by sa k sebe mali partneri správať - s úctou, rešpektom a bezpodmienečnou láskou. No predsa len sú to obvykle "len" slová a nekonečné vyznania bez toho, aby trošku viac nechali ľudí nahliadnuť do súkromia, čo také úžasné spolu zažívajú. Teraz to konečne Jasmina na jednom príklade dokonalo demonštrovala.

Hovoriť o tom, ako je jeden pre druhého najväčším darom, ako sa milujú až za hrob, ako sú pre seba stvorení je síce pekné, ale stále sú to tak trochu "len" frázy. Hoci nie je dôvod pochybovať, že v manželstve moderátorky jojkárskej šou ČSMT a najúspešnejšieho slovenského rapera ide o skutočne úprimné vyznania, o konkrétnych momentoch z rodinného života píšu už skromnejšie.

Pozná to azda každý pár - ľahko sa hovorí o láske, ťažšie sa odpovedá na to, prečo a čo na sebe dvaja milujú. Najmä, ak nemá ísť o fyzickú krásu, ale o charakter, či ešte skôr - tie malé každodennosti, ktoré vzťah napľňajú. 

Rytmus sa netají tým, že rodina je pre neho absolútna priorita:

​Dá sa prísť raz za čas s kyticou a tváriť sa, že na najbližších pár mesiacov je všetko "vyžehlené", no sú to prázdne gestá, ak nie je vzťah naplnený konkrétnymi činmi. A Jasmina teraz svetu celkom presne ukázala, o čo konkrétne ide. Opísala situáciu, keď sa jej manžel opýtal, čo sa chystá sama doma robiť - odpovedala, že vôbec nič, len si chce oddýchnuť vo vani. A prišla presne taká reakcia, aká má prísť od milujúceho partnera. "S obrovským úsmevom a láskou na mňa pozerá, pobozká má a povie mi aké je to super! A ja viem, že on mi krásne dni naozaj praje," napísala Jasmina a dojala tisíce slovenských žien, ktorých muži by ani náhodou takto nereagovali a očakávali by, že sa ich polovička radšej strhá pri domácich prácach.

"Môj muž odo mňa neočakáva žiadne veci, aby bolo doma vždy navarené, upratané a podobne, môj muž skrátka vždy chce aby som bola spokojná a mala krásny deň, a keď v ten deň napríklad nájde doma jeho obľúbené jedlo, tak sa poteší ako malý, nie akoby to bola samozrejmosť," dodala Jasmina s tým, že ona sa aj tak s láskou týmto činnostiam venuje, no nie preto, že musí, ale preto, že chce a robí jej to radosť. "Môj muž mi každý deň niekoľkokrát povie ako má ľúbi a každý večer ma škrabká pred spaním," korunovala moderátorka svoj príspevok plný lásky pretavenej do skutkov. Našťastie, v komentároch sa ukázalo, že mnohé ženy to majú doma podobné, no nespočetne veľa iste nič podobné nezažíva. "Rozmnožiť a naklonovať, nech máme i ostatné ženy tak krásne rána, dni a celý život," napísala sa bezpočet nedocenených partneriek jedna z komentujúcich na margo Rytmusa. Ten dojato okomentoval príspevok svojej manželky, že ho "hreje pri srdci, keď to číta. Prosto dokonalá láska!

Súvisiace články

Najčítanejšie