Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
TAKTO sa Plačková v bikinách ešte nikdy neukázala! Nadváha vyše 20 kíl, je to skutočne ona?!
Zdielať na

TAKTO sa Plačková v bikinách ešte nikdy neukázala! Nadváha vyše 20 kíl, je to skutočne ona?!

Archívna reportáž

Influencerka a niekdajšia škandalózna účastníčka reality šou Hotel Paradise, Zuzana Plačková z Čadce, po traumatizujúcom zážitku potrebovala vypnúť pri mori. Hoci sú stále aj s manželom obvinení z drogovej trestnej činnosti, veselo si odleteli do Dubaja.

Keď pred tromi týždňami šokovala verejnosť aféra, do ktorej bola zapletená údajne aj Zuzana Plačková (30) a nešlo pritom o maličkosť, ale o tvrdé drogy, nevyzeralo to s ňou vôbec ružovo. Štyri dni strávila spolu s manželom René Strauszom za mrežami a poriadne jej odľahlo, keď ich prepustili. Teraz si už užívajú luxus v Dubaji a starosti hodili zjavne za hlavu.

Fotky a videjká z dovolenky nemajú konca, čo by to bolo za investíciu do luxusného hotela, ak by o tom nevedelo všetkých vyše 800 tisíc Zuzaniných sledovateľov. No popri tom pridala do stories aj niečo skutočne nečakané - svoju fotku z čias, keď bola ešte značne viac zaoblená.

Plačková má za sebou poriadne trpkú skúsenosť:

​Už nejaký ten piatok sa Zuzana môže pochváliť postavičkou ako lusk. Výstavné krivky doplnené poriadnymi silikónmi robia zo Zuzany vzor pre mnohé mladé dievčatá, ktoré by chceli vyzerať ako ona. Možno práve im bol venovaný jej príspevok v stories, kde celkom prekvapivo ukázala skutočne nelichotivú fotku svojej figúry spred 22 kíl. Ako sa vyjadrila, ľudia jej vraj neverili, že niekedy mala toľko kilogramov navyše. "Mám fotku z apríla, kde som si odfotila postavu, keď som začínala chudnúť. Bežne by som tú fotku nezverejnila, lebo by som sa za ňu hanbila, ale vzhľadom na to, že som tých 22 kíl schudla, vám ju ukážem," povedala a aj splnila a ukázala svoju niekdajšiu postavu bez akéhokoľvek filtra.

Až sa ťažko verí, že ide o toho istého človeka:

Instagram/QP

​Skutočne len vďaka tetovaniu je jasné, že na zábere je skutočne Zuzana. "Dúfam, že to budete brať ako motiváciu, že keď chcete vyzerať dobre, tak ono to ide. Viete o tom, že ja necvičím, ja to robím len stravou a schudla som," tvrdí Zuzana a pozornosť pritom upriamila, ako správna biznismanka, aj na jeden zo svojich produktov. Či zaúčinkoval práve ten, alebo striktná životospráva, je v podstate vedľajšie, výsledok je skvelý a Plačková skutočne môže byť motiváciou pre všetky ženy, ktoré chcú schudnúť, ale neveria si. Netreba ale zabúdať, že vždy treba všetko robiť v prvom rade s ohľadom na zdravie.

Zuzana si svoj profil pre verejnosť skryla, jej manžel nie, a tak môžu všetci vidieť, ako si v Dubaji hrkútajú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAKOOOO (@rene.rendy)

Súvisiace články

Najčítanejšie