Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prišlo už aj na vydieranie?! Otec Meghan sa vyjadril jasne!
Zdielať na

Prišlo už aj na vydieranie?! Otec Meghan sa vyjadril jasne!

Archívna reportáž

Vojvodovia zo Sussexu, Harry (37) a Meghan (40), nedráždia iba britskú kráľovskú rodinu, ale aj otca a nevlastných súrodencov vojvodkyne. Thomas Markle (77) už niekoľkokrát vystúpil v médiách, aby dal svetu vedieť, čo si myslí o tom, ako sa správa jeho dcéra a zať, princ Harry. A nie je to nič pekné, keďže Meghan s ním odmieta komunikovať a on nielenže nebol pozvaný na svadbu, ale doteraz nemohol navštíviť ani svoje dve vnúčatá s modrou krvou. Je z toho znechutený a svoju dcéru vraj nespoznáva.

Otec vojvodkyne zo Sussexu, bývalý hollywoodsky osvetľovač Thomas Markle, nemá problém verejne porozprávať niečo o svojej úspešnej a ambicióznej dcére. Iste je na ňu hrdý, že sa dokázala vyšvihnúť sobášom s princom Harrym do najvyšších kruhov sveta a ich spoločné deti majú modrú krv. Žiaľ, ani s ňou, ani s vnúčatami sa stretnúť nemôže, čo ho, pochopiteľne, veľmi trápi. A tak sa rozhodol z toho aspoň vyrozprávať. V utorkovom rozhovore v relácii Good Morning Britain opäť  prehovoril o svojej slávnej dcére a zaťovi, píše portál Mirror. Pokým sa situácia nezmení, plánuje vraj médiám pravidelne poskytovať rozhovory na tému vojvodov zo Sussexu.

"Povedal som jasne, že kým sa mi neozve, kým sa so mnou nerozpráva, budem pokračovať," vysvetľoval Markle, že sa rozhodol tak trochu vydierať, hoci s neistým výsledkom. Thomas je už dávnejšie na dôchodku a rád by sa venoval svojim vnúčatkám, Archiemu a Lilibet. To mu však jeho "podarená" dcéra nedovolí. Stal sa pre ňu celkom cudzím človekom, akoby sa za neho hanbila. Ale odstrihla sa spolu s Harrym a ich deťmi aj od kráľovskej rodiny. "Tieto deti budú vyrastať bez toho, aby vedeli, že majú dve rodiny," vyjadril svoje obavy Markle s tým, že si myslí, že dcérine deti budú poznať len rodinu jej manžela. Zatiaľ to tak ale celkom nevyzerá, keďže si proti sebe dokázala poštvať aj najmocnejšiu monarchiu sveta.

Pozrite si malú, iba 11-ročnú Meghan, ktorá už v detstve pociťovala silné feministické cítenie. Dokonca sa jej podarilo zmeniť slogan v reklame na čistiaci prostriedok:

Na svojho kráľovského zaťa Thomas zanevrel, viní ho zo správania sa Meghan. "Neviem, čo sa zmenilo. Nikdy predtým sa takto nesprávala. Keď sa dala dokopy s Harrym, zmenila sa," tvrdí nešťastný otec vojvodkyne. "To jediné, čo teraz robí, je zo, že jazdí na bicykli po susedstve, kde býva," znevažoval Thomas svojho slávneho zaťa. "Tá kniha, ktorú píše, by sa nemala volať Cesta k slobode - mala by sa volať Cesta k peniazom. Zdá sa, že to je jediné, čo ich teraz zaujíma," posmeškoval ďalej. Prezradil, že naposledy sa pokúšal kontaktovať s dcérou asi pred mesiacom, ale bez úspechu. "Nemôžem len tak prísť do Montecita, bol by som za stalkera,  nemôžem to urobiť," vysvetlil, prečo jednoducho nedôjde zaklopať dcére na dvere.  

Thomas Markle tvrdí, že sa jeho dcéra Mwghan po stretnutí s princom Harrym veľmi zmenila: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? ??? (@duchesussex)

Thomas Markle sa ale nahlas zamyslel aj nad iným dôvodom, ako je len Harry, prečo sa dcéra správa voči nemu tak nepriateľsky. Ten hlavný vidí v jej žiarlivosti z detstva."Myslela si, že sa príliš venujem jej nevlastnému bratovi a nevlastnej sestre. Chcela, aby som sa s nimi prestal rozprávať, ale to som nedokázal," prezradil, čo od neho sebecky vyžadovala Meghan, ktorá svojich nevlastných súrodencov doteraz absolútne ignoruje. To veľmi štve najmä Thomasa mladšieho, ktorý sa tiež nevyjadruje voči Meghan so servítkou na ústach. Ale niečo na tému správania nevlastnej sestry napísala aj staršia dcéra z prvého manželstva Thomasa staršieho, ktorá sa kvôli skleróze multiplex pohybuje iba na vozíku. Zdá sa, že Meghan má istotu, že z tejto strany rodiny nič dobré čakať nemôže, druhá vec ale je, nakoľko si to zavinila sama.

Takto vyzeralo Thomasove vystúpenie v najsledovanejšej britskej súkromnej televízii:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie