Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Víťazné trio Miss Slovensko: Žijú ešte obyčajný život..?
Zdielať na

Víťazné trio Miss Slovensko: Žijú ešte obyčajný život..?

Chcelo to päť mesiacov intenzívnej prípravy, no v auguste sa napokon aj vďaka tomu zmenil krásnym mladým ženám život. Samozrejme, predovšetkým tým s korunkou. Reč je o finalistkách súťaže Miss Slovensko 2021 a najmä o prvej trojke. Napriek všetkému, čo je okolo nich ruchu, ich životy sú späť v zabehnutých koľajách.

Sophia, Sylvia a Janka. To sú mená troch najkrajších Sloveniek pre tento rok. Tento skvelý pocit, ako aj prestížne tituly, im už nikto nikdy nevezme. A sú na to patrične hrdé. "Zobúdzať sa s vedomím, že som Miss Slovensko 2021, je naozaj skvelý pocit," povedala s hrdosťou Sophia Hrivňáková.

S titulmi prišli aj misskovské povinnosti, účasti na spoločenských akciách a módnych prehliadkach. A dievčatá si to užívajú. 

Minuloročná Miss sa pre covid na svetovú súťaž dostáva až tento rok:

​"Musím povedať, že sa z malého dievčatka, ktoré prišlo na semifinále v apríli, stala mladá žena, takže si neskutočne užívam ten pocit dospievania a takej tej ženskosti, ktorá ma naplnila," zhodnotila Jana Vozárová. Našťastie, ostal im aj zmysel pre humor. Okrem príjemných povinností sa musia dievčatá, hoci s korunkami na hlavách, vrátiť do svojich bežných životov, či už do školy, alebo do práce. "Som v práci od rána do večera, čomu sa samozrejme veľmi teším, a moje klientky sú veľmi milé, gratulujú mi, nosia mi darčeky, kvety, je to veľmi milé," pochválila sa Bratislavčanka Sylvia Šulíková. 

"Som nadšená z toho, že možno aj trochu búrame predsudky, celá trojka, že tá krása nie je len o prázdnej hlave, ale že sme všetky inteligentné, takže snáď sa to s nami bude tiahnuť celé štúdium," verí vicemiss Janka. Už čoskoro sa začnú hľadať krásne mladé ženy pre budúci ročník najprestížnejšej súťaže krásy na Slovensku. Kráľovná krásy im posiela dobrú radu: "Robte všetko preto, aby vás život napĺňal". Tým je povedané všetko, s korunkou, či bez. 

Súvisiace články

Najčítanejšie