Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačkovú nič nezastaví! Luxusná dovolenka v Dubaji a taška pre jej prasa za šialené peniaze!
Zdielať na

Plačkovú nič nezastaví! Luxusná dovolenka v Dubaji a taška pre jej prasa za šialené peniaze!

Archívna reportáž

Keď pred tromi týždňami šokovala verejnosť aféra, do ktorej bola zapletená údajne aj Zuzana Plačková (30) a nešlo pritom o maličkosť, ale o tvrdé drogy, nevyzeralo to s ňou vôbec ružovo. Štyri dni strávila spolu s manželom René Strauszom za mrežami a poriadne jej odľahlo, keď ich prepustili. Teraz sa už ale vyhrieva na slniečku v Dubaji a užíva si tam naplno luxus. Opäť provokuje okázalým spôsobom života a dáva jasne najavo, čo všetko si môže dovoliť. Akoby sa vôbec nič nestalo.

Kým mnohí ľudia riešia, ako prežiť, najmä počas doby covidovej, pre Zuzanu Plačkovú, ako sa zdá, žiadne obmedzenia neplatia. Sudca usúdil, že Zuzana s jej manželom Reném môžu byť vyšetrovaní na slobode a nie je problém ani s tým, že išli do zahraniča. Obavy z toho, žeby utiekli, sú nízke, zrejme aj pre zázemie, ktoré si tu Plačková ako influencerka vybudovala.

A tak namiesto toho, aby sa Zuzana Plačková stiahla viac do súkromia, naďalej veselo provokuje na sociálnej sieti, hoci jej účet je už súkromný. Vyše 800 tisíc fanúšikov ale môže naďalej sledovať luxus, o akom väčšina Slovákov ani nesníva. Najnovšiu kulisu robí Zuzane prostredie luxusného rezortu One&Only Royal Mirage v Dubaji, kde sa cena za noc pohybuje v tisícoch eúr.

Zuzana zažila počas razie NAKA skutočne nepríjemné chvíle, avšak veľmi rýchlo sa otriasla a svoj život plný luxusu si užíva naďalej:

​Predtým, než odletela Plačková so svojim manželom do Dubaja, aby sa spamätali zo šoku, ktorý im nedávno spôsobila NAKA, sa ale ešte ich rodinka rozrástla. Pribudlo im rozkošné miniprasiatko menom Tinky, ktoré si zadovážili v podstate okamžite po prepustení z rúk polície. Je to rozkošný doplnok k drahému zariadeniu ich nového domu. Na rozdiel od nábytku a dekorácii je ale Tinky živý tvor a Zuzana ho nemohla nechať v dome samé, kým sa bude vyhrievať na pláži v Dubaji. Našťastie má dobrú kamarátku, ktorá sa ho ujala.

René a Zuzana si v Dubaji užívajú  eplé slnečné lúče a na pláži "vychutnávajú" aj takéto dobroty:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JAKOOOO (@rene.rendy)

Predtým, ako miniprasiatko odviezla  k jeho dočasnej opatrovníčke, musela kúpiť tašku na prevoz. A ako vždy, keď niečo Plačková kupuje, nemohla byť hocijaká. Tinky dostala vuittonku, ktorej cena sa pohybuje vo výške okolo 2 600 eur, čo pre Zuzanu nie je zrejme žiaden veľký výdavok. Napokon, za ubytovanie v luxusnom hoteli v Dubaji zaplatila šialené peniaze - týždeň s polpenziou vyjde pre dvoch na zhruba 13.000 eur. No čo je to pre Plačkovú...

Súvisiace články

Najčítanejšie