Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Twiinska Veronika prezradila v novom klipe POHLAVIE bábätka!
Zdielať na
Hudba

Twiinska Veronika prezradila v novom klipe POHLAVIE bábätka!

Archívna reportáž

Hoci totožnosť otca bábätka, ktoré rastie v brušku krásnej Twiinsky Veroniky Nízlovej je stále záhadná a vraj ani do budúcnosti sa na tom nič nezmení, o pohlaví dieťatka už je jasno. Na jeho odhalenie si vybrala skutočne originálny spôsob - nový klip k pesničke.

Tehotenstvo rozvedenej Veroniky Nízlovej všetkých poriadne prekvapilo. Kým jej sestra Daniela je mamou dcérky, ktorej otcom je futbalista Stano Lobotka, už pomaly dva roky, Veronika sa medzitým stihla akurát rozviesť. Po takmer 10 spoločných rokoch sa minulý rok rozviedla s Tomášom Krupom, hoci ako sa zdalo, išlo o priateľské ukončenie vzťahu. No zrejme nie zas tak, aby sa stal ešte dodatočne aj otcom dieťaťa.

Klebetilo sa o tom, že Veronika absolvovala umelé oplodnenie spermiami od anonymného darcu, to ale tak ona, ako aj jej sestra radikálne popreli. "Napriek tomu, že s oteckom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nezverejním. Rovnako rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Prajem mu všetko najlepšie," napísala a už sa vraj nechce k tomu viac vyjadrovať.

Veronika v pesničke prezradila pohlavi očakávaného dieťatka:

No predsa len ostávalo ešte jedno tajomstvo, ktoré mohla odhaliť - akého pohlavia je jej poklad v brušku. Hoci väčšina na Instagrame tipovala, že to bude chlapček, rozdiel v hlasoch bol pomerne tesný. A v stredu ráno Twiinsky zverejnili videoklip k novej pesničke, kde to Veronika prezradila. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Pesnička sa volá Bábiky na kľúčik a po prepichnutí čierneho balóna je už jasné, že do rodinky dvojičiek pribudne ďalšia bábika. Veronika to tak bude mať značne uľahčené - jej dcérka môže zdediť kopu krásnych vecičiek po svojej sesternici Linde. Na bábo si ale ešte zhruba mesiac treba počkať, teraz je najdôležitejšie, aby boli obe s mamou zdravé.

Súvisiace články

Najčítanejšie