Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Jolie ukázala na premiére svoje deti! Shiloh už je opäť dievča, zato Angelina vzhľadom šokovala!
Zdielať na

Jolie ukázala na premiére svoje deti! Shiloh už je opäť dievča, zato Angelina vzhľadom šokovala!

Archívna reportáž

Akoby tvorcovia filmov na celom svete chceli dohnať všetko zameškané pandémiou, konajú sa rôzne premiéry ako na bežiacom páse. Pri príležitosti uvedenia do kín dlho očakávaného filmu o nesmrteľných superhrdinoch spoločnosti Marvel s názvom Eternals, prišla na jeho slávnostnú premiéru herečka Angelina Jolie (46) aj s jej piatimi potomkami. Vo filme si zahrala jednu z hlavných roli a nemohla preto chýbať. Najväčšie prekvapenie však spôsobila jej dcéra Shiloh (15), ktorá zažiarila v maminých jednoduchých šatách.

O Angeline Jolie sa hovorí veľa najmä v spojení s jej šiestimi deťmi. Tri má adoptované a tri vlastné, z toho jedny dvojičky. Pre všetky je otcom slávny herec Brad Pitt, a nielen tri jeho vlastné, ale aj tie, ktoré si adoptovala Angelina už predtým, ako sa dali dokopy. Jednu dcérku si Angelina a Brad adoptovali spoločne až po narodení ich prvého potomka. 

Najsvojskejšia zo šiestich súrodencov sa javila byť Shiloh, vlastná dcéra Angeliny a Pitta, ktorá sa roky cíti byť chlapcom a podľa toho sa aj obliekala, dokonca sa nechávala volať John. Ešte prednedávnom sa povrávalo, že chce podstúpiť aj fyzickú premenu z dievčaťa na chlapca a oficiálne sa tak stať osobou mužského pohlavia. To sa zjavne nepáčilo Bradovi, ani jeho rodine, ktorá ju od toho veľmi odhovárala. A ako sa zdá, napokon uspeli. Ale možno aj jednoducho dospela a zistila, čo skutočne chce. Ako inakl si vysvetliť jej róbu, v ktorej sa objavila spolu s mamou a ostatnými súrodencami na premiére filmu Eternal. A veľmi jej to svedčalo, aj keď po jej chlapčenských outfitoch to bolo pre všetkých veľké prekvapenie.

Vo filme Eternal si okrem Angeliny Jolie zahrala aj herečka Salma Hayek, pozrite si krátky trailer k filmu: 

Kto sleduje podrobnejšie aktivity Angeliny Jolie, nemohlo mu uniknúť, že Shiloh mala na sebe ten istý model, ktorý mala herečka v júli na charitatívnom podujatí Women for Bees, ktoré sponzorovalo UNESCO a francúzska značka Guerlain. Pre snímku s včelami, ktoré budú chovať s veľkou dotáciou vybrané ženy po celom svete pre svoj úžitok a ich ochranu, musela Angelina vydržať niekoľko dní bez sprchy. Fotka od známeho fotografa, ako Angeline vo veľkom množstve lezú tieto užitočné tvory po tvári a hrudi, je ozaj unikátna a je obrazovým symbolom projektu. Ak sa Shiloh rozhodla zostať ženou, šaty, ktoré mala jej mama pri reprezentácii práve v rámci tohoto projektu, určenému ženám, sú toho krásnym symbolom. Šaty svoje mamy z odovzdávania Oscarov si ale požičala aj Zahara, ktorej to tiež veľmi seklo.

Shiloh to na premiére filmu Eternal v ženských šatách skutočne veľmi pristalo: 

​Samotná Angelina Jolie si obliekla hnedé splývavé šaty bez ramienok. V pomerne odvážnych šatách odhalila svoje obrovské silikóny, predviedla zvláštnu ozdobu brady, ale zdá sa, že má stále problém s výrazným úbytkom hmotnosti. "Nech sa o mne pokojne hovorí a píše, že som príliš chudá. Nech sú slová o mojej postave kritické. Nechcem mladé dievčatá podporovať v myšlienke, že moja postava je ideálom krásy. Je mi však smutno z toho, že nikoho pri pohľade na vychudnutú osobu nenapadne, že možno prechádza ťažkým obdobím. Väčšinou si ľudia myslia, že chudnutie je zámerné," ohradzuje sa herečka proti mnohým poznámkam na jej nezdravo pôsobiaci vzhľad.

Súvisiace články

Najčítanejšie