Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šialená premena! Sexi čiernovláska Megan Fox je blond!
Zdielať na

Šialená premena! Sexi čiernovláska Megan Fox je blond!

Zdroj: Instagram/MF

Na krásnu hollywoodsku herečku s poriadnym sexapealom, Megan Fox (35), by nikto nepovedal, že je matkou troch synov, ktorých má s hercom Brianom Austin Greenom (48). S tým je už ale nejakú dobu v rozvodovom konaní. Jej novou láskou je raper Machine Gun Kelly (31), s ktorým sú vraj ako dvojduša. Kedysi skôr uzavretejšia herečka si teraz užíva publicitu a verejne deklaruje svoju lásku s výstredným hudobníkom. A ani ona sama sa nebojí výstredností. Nedávno zaujala totálne priehľadnými šatami, teraz sa predstavila ako blondína.

Na svojom profile na sociálnej sieti zverejnila Megan Fox informáciu, že sa podieľa na príprave filmového projektu, ktorý režíruje Johnny And Clyde a mal by byť dokončený na jar 2022. Príbeh filmu rozpráva o dvoch sériových vrahoch, ktorí sú do seba zamilovaní a ich cieľom je vylúpiť prosperujúce kasíno, ktoré vedie kriminálnička Alana, v podaní Megan Fox. K informácii pridala aj svoju fotku s blond vlasmi, čo je v jej prípade poriadny šok. "Takto vyzerá dcéra diabla," pripísala k fotke a spomenula svojho kaderníka Milesa Jeffriesa a vizážistku Clarissy Lunu. Nevedno, či sa prefarbila, alebo ide skôr o parochňu. Fanúšikovia zjavne dúfajú v to druhé, ako je zrejmé z komentárov, kde sa drvivá väčšina priklonila k pôvodnej farbe vlasov. 

Tmavovláska Megan má francúzskych, írskych a indiánskych predkov. Pravidelne sa objavuje v rebríčkoch najkrajších žien sveta, ktoré sú vyhlasované rôznymi časopismi a agentúrami. Médiá ju často porovnávajú s herečkou Angelinou Jolie a nazývajú ju ako Angelinin klon, Angelina 2.0 alebo Angelina Jr. Ako vidieť, dokáže prekvapiť svojimi premenami. Kedysi vzorná matka rodiny sa teraz popri svojom výstrednom novom priateľovi s nápadne zosvetlenými vlasmi a potetovaným telom tiež rada predvádza vo výstredných outfitoch. Na tohtoročnom udeľovaní cien MTV sa objavila takmer nahá.

Pozrite sa ako sa postupom času menila herečka Megan Fox: 

Priesvitné šaty, ktoré mala na sebe, boli podložené hrubšou látkou iba na prsiach, ale zvyšok bol úplne priehľadný a zdobený trblietavými aplikáciami. Pod šatami od Muglera mala sexy herečka trblietavé tangá. Treba ale uznať, že pod nimi ukázala skutočne dokonalé telo. Šaty pre ňu vybral na tento večer jej frajer. "Povedal mi: 'Dnes večer budeš nahá,' tak som mu odpovedala: 'Ako povieš, otecko'," okomentovala Megan svoj výber šiat. Obaja sa držali tesne vedľa seba a nechali sa fotiť z každej strany. "Milovať ho je ako milovať cunami alebo lesný požiar. Intenzita nášho splynutia je ohromujúca, takmer desivá, ale zároveň taká krásna, že vám neostáva nič iné, len sa jej poddať a vďačne ju prijať,"  vyjadrila sa raz poeticky pre časopis Nylon. Raper vraj pri sebe stále nosí ampulku s jej krvou.   

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Zaujímavý postoj má k ich rozchodu jej manžel Brian Austin Green. "Každý človek má svoju vlastnú životnú cestu a niekedy sa naše cesty spájajú, inokedy rozchádzajú. Máme veľa spoločného a veľa sme toho spolu prežili. Ako rodičia sa musíme starať jeden o druhého. Prajem jej len to najlepšie a sebe tiež," povedal svojho času v živom vstupe na instagrame. Vyjadril sa aj k novému partnerovi svojej manželky. "Počul som o ňom škaredé historky, ale tie som počul aj o sebe a väčšina z nich nie je pravdivá. Momentálne s ním nemám žiadny problém. Veľmi dúfam, že sú s Megan šťastní, pretože je dôležité, aby bola šťastná. A aby boli všetci šťastní," tvrdí s realitou zmierený otec ich troch synov, ktorý medzičasom tiež našiel novú lásku.

Súvisiace články

Najčítanejšie