Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrôza! Jasmina chcela ukázať rodinnú idylku, ľudia sa vydesili z toho, čo zbadali na fotke!
Zdielať na

Hrôza! Jasmina chcela ukázať rodinnú idylku, ľudia sa vydesili z toho, čo zbadali na fotke!

Archívna reportáž

Ešte cez víkend Jasmina zháňala drevo do krbu aj s dovozom až priamo domov. Zjavne sa podarilo, lebo v nedeľu večer už zdieľala fotku rodinnej idylky pod rozpáleným krbom. No oveľa viac ľudí zjavne zaujalo na zábere čosi iné!

Kto sleduje profil Jasminy Alagič na Instagrame už nejaký ten piatok, iste si všimol, že moderátorka talentovej šou na JOJke si potrpí na sviatkoch. Či už sú to narodeniny, Vianoce, Veľká Noc alebo Halloween, vždy je to u Vrbovských dokonalo vyzdobené. V prípade "dušičiek" je ale výzdoba poriadne desivá.

Jasmina sa chcela pochváliť fotkou so svojím synčekom, ako si užívajú teplo a romantiku na zemi pred krbom pri sledovaní rozprávky. Veľká perina a objatie s milovaným Sanelom, čo viac si môže Jasmina, ako mama, želať.

Jasmina je aktuálne naplno súčasťou tímu TV JOJ, na šou ČSMT:

Celkom jasne to aj pomenovala. "Najkrajšie miesto na Zemi - doma,rozplývala sa nad domácou idylkou. No asi nečakala, čo si prečíta v komentároch. Ľudom totiž neunikol jeden detail v obývačke u Vrbovských - pod televízorom sedí na hojdacom koníku veľká bábika. Ale nielen to. Ako ukázala moderátorka v stories, bábike so vzhľadom starej porcelánovej hračky sa rozsvietia na červeno oči a začne sa sama hojdať.

"Tá bábika je fakt masaker," okomentovala záber jedna zo sledovateliek Jasminy. "Preč s bábikou, hrozne som sa jej zľakla," priznala ďalšia. "Ani mne sa ta bábika vôbec nepáči, ale to je ich dom, oni vedia čo chcú mať vo svojej izbe," uzavrela vlnu kritických komentárov iná priespievajúca a presne to trafila. Aj minulý rok mali desivú figurínu, no bola v šatníku a nie priamo na očiach. Podľa všetkého je ale Sanel na mamine žartíky už zvyknutý a samotná Jasmina jednoducho výzdobu miluje - pri každej príležitosti, ktorá sa počas roku vyskytne.

Instagram/JA

Súvisiace články

Najčítanejšie