Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zvláštny spôsob liečby Britney Spears! Bol jej otec náboženský fanatik?!
Zdielať na
Hudba

Zvláštny spôsob liečby Britney Spears! Bol jej otec náboženský fanatik?!

Archívna reportáž

Po dlhých 13 rokoch sa Britney Spears "zbavila" svojho otca. To, čo znie na prvý pohľad veľmi škaredo a neúctivo, je v prípade speváčky skutočne vykúpenie, ako by ona sama povedala - rovno z pekla. To je ale v rozpore s nastavením jej otca, ktorý sa ako hlboko veriaci človek vidí iste v nebi, napokon, vierou sa pokúšal "vyliečiť" aj svoju dcéru.

Otec Britney Spearsovej, ktorý sa narodil ako kresťan, snažil "liečiť" psychické problémy popovej hviezdy náboženstvom - zakazoval jej čítať čokoľvek iné ako náboženské materiály. Jamie Spears (69) sa obrátil k Bohu po pobyte v liečebni krátko po tom, ako prevzal kontrolu nad životom svojej dcéry, keď jej v roku 2008 diagnostikovali duševnú chorobu, uviedli zdroje TMZ.

V začiatkoch opatrovníctva sa otec popovej hviezdy opieral o dnes už nebohého obchodného manažéra Loua Taylora, ktorý bol tiež "horlivým znovuzrodeným kresťanom", uviedol portál. Taylor si na pomoc priviedol svoju zamestnankyňu Robin Greenhill, aby pomohla spravovať speváčkine obchodné záležitosti - Greenhill však čoskoro "zasiahla do každého aspektu Britneyinho života".

Pred necelými dvomi týždňami sa stalo to, o čom Britney roky snívala:

​Prvý rok trojica "doslova chodila s Bibliou v ruke a fanaticky hlásala Božie slovo", uviedol TMZ s odvolaním sa na zdroje. Britney mala povolené čítať len náboženské materiály a jej otec s tímom boli netolerantní voči každému, koho nepovažovali za "dobrého kresťana", uviedli zdroje. Britneyina mama Lynne Spears v jednej zo svojich kníh uviedla, ako Jamie a Taylor "cítili, že ich Boh vedie k tomu, aby čakali, postili sa a modlili" počas prvých dní opatrovníctva, uviedol TMZ.

Britney zverejňuje zvláštne veci, v poslednej dobe sa rada odhaľuje, čo by asi žiadnemu náboženskému fanatikovi nerobilo radosť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Taylor povedal, že "Jamie každý deň prosil Pána, aby mu dal silu" a Lynne to isté. "Naozaj by som dúfala, že všetci tí, ktorí hľadajú u Boha silu vo svojom živote, sa budú prihovárať za túto rodinu," povedala vtedy v rannej šou NBC. Náboženstvo zostalo v centre pozornosti až do začiatku Britneyinho "Circus Tour" v roku 2009, ale ustúpilo do úzadia, keď sa turné ukázalo ako mimoriadne výnosné a hlavnou témou sa stali peniaze, uviedol TMZ. Tridsaťdeväťročná Britney označila opatrovníctvo za zneužívanie a aktuálne sa jej po náročnom súdnom spore napokon podarilo vylúčiť z neho svojho otca. Právny zástupca Jamieho Spearsa trval na tom, že rozhodnutie o opatrovníctve je "stratou pre Britney", a zdôraznil, že jej otec sa vždy "snažil robiť to, čo je v jej najlepšom záujme, či už ako opatrovník alebo jej otec".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie