Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Úplne zošalela?! Madonna vyvádzala v živom vysielaní, moderátor bol totálne v rozpakoch!
Zdielať na
Hudba

Úplne zošalela?! Madonna vyvádzala v živom vysielaní, moderátor bol totálne v rozpakoch!

Archívna reportáž

To, že slávna speváčka Madonna (63) miluje výstrednosť, nie je žiadna novinka. Potvrdila to aj v najnovšej show hviezdneho moderátora Jimmyho Fallona. Moderátor jej dával otázky k jej novému hudobnému filmu Madame X, ktorý je o nej samej a vo veľkej miere sa na ňom aj podieľala. Madonna verná svojej povesti odpovedala často veľmi provokatívne a v jeden moment urobila scénku, z ktorej bol vykoľajený aj skúsený moderátor Fallon, keď sa odhalila viac, ako je vkusné.

Pre Madonnu je zrejme celý jej život jedna veľká show. Pred premiérou filmu o nej, Madame X, prišla kvôli jeho propagácii do populárnej The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Obliekla sa do vyzývavého kostýmu s krátkou sukničkou a obrovským výstrihom a s výrazným mejkapom, čo patrí k jej imidžu. Moderátorovi sa predstavila so svojím názorom na umenie. Podľa nej je v živote dôležité a ľudia ho dostatočne nezdôrazňujú. "Hudba ma držala pri živote a umenie ma držalo pri živote," tvrdí speváčka. Zdieľa vraj názor spisovateľa Jamesa Baldwina, ktorý vo filme viackrát opakuje. "Umelci sú tu na to, aby narúšali pokoj," myslí si a hneď to aj názorne predviedla.

Po tomto konštatovaní o zmysle umenia sa Madonna náhle vrhla šmykom na Fallonov moderátorský stôl. Ten v rýchlosti nevedel čo robiť, a tak sa len zúfalo snažil, aby s tým speváčka prestala. Pri jej schádzaní zo stolíka si rýchlo vyzliekol sako a snažil sa prekryť jej riadne poodhalené pozadie, hoci je takmer isté, že jeho rozpaky boli hrané. Madonna si ešte zdvihla sukňu, aby provokatívne odhalila svoj zadok. "A tak dúfam, že som dnes popoludní narušila nielen váš pokoj, ale aj pokoj ľudí pri sledovaní tejto šou. A myslím to v tom najlepšom zmysle slova," zhrnula po tomto výstupe jeho zmysel zrelá Madonna.

"Život nie je len o rozhovoroch s deckami, nechceš sa porozprávať s dospelým?", popýtala sa nadrzo pre zmenu ona moderátora. Madonna sa podelila aj o ďalšie informácie o novej "vizuálnej autobiografii", na ktorej pracuje, a poznamenala, že dôvodom, prečo to robí, je, že "množstvo ľudí sa pokúšalo napísať o mne filmy, ale vždy to boli muži". "Na tejto planéte nie je nikto, kto by vedel napísať alebo režírovať a natočiť film o mne lepšie ako ja," tvrdí a treba jej v tomto smere iste dať za pravdu. "Chcem sprostredkovať neuveriteľnú cestu, na ktorú ma život zaviedol ako umelkyňu, hudobníčku, tanečnicu - ľudskú bytosť, ktorá sa snaží presadiť v tomto svete. Je nevyhnutné podeliť sa o jazdu na horskej dráhe môjho života s mojím hlasom a víziou," vyznala sa už seniorka Madonna.

Madonna žije stále naplno a nezabúda provokovať:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Už vlani spoločnosť Universal film odhalila, že Madonna bude režírovať a spoluvytvárať scenár nového filmu, ktorý je podľa tlačovej správy štúdia opísaný ako "nevypovedaný skutočný príbeh Madonny". Na jej provokačné vystúpenie reagovali mnohí používatelia Twitteru veľmi ostro. "Madonna vyzerala u Jimmyho smiešne a jej správanie bolo ešte čudnejšie," napísal jeden z nich a iný reagoval ešte tvrdšie: "Tak takto som sa snáď za nikoho nehanbil. Sedela tam v outfite z 80. rokov, na zuboch grillz a hovorila o tom, ako ju inšpiruje James Baldwin? A potom znásilnila Fallonov stôl". Ale mnohým sa jej vystúpenie páčilo, čo potvrdil priamy účastník nakrúcania. "Dnes som bol v publiku u Fallona a prišla Madonna. Jednoducho povedané, táto žena je definíciou zábavy," myslí si a vlastne tak naplnil Madonnine slová o úlohe umenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie