Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ceterová zúri! Za TENTO hnus voči jej deťom zvozila autora príspevku pod čiernu zem!
Zdielať na

Ceterová zúri! Za TENTO hnus voči jej deťom zvozila autora príspevku pod čiernu zem!

Zdroj: Instagram/LC

Na jednej strane je skvelé vyhrievať sa v priazni fanúšikov na sociálnej sieti, nechať sa obdivovať a mať z toho ešte aj nejaké benefity. Na druhej strane azda úplne každý jeden "influencer" dobre vie, akí dokážu byť ľudia krutí a plní závisti a nenávisti. Playmate Lela Ceterová pritom svojím vzhľadom dráždi ešte viac, nehovoriac o životom štýle, ktorý s jej snúbencom, zápasníkom MMA, Karlosom Vémolom, vedú.

Chváliť sa luxusom a okázalým životným štýlom sa nie vždy vypláca. Nehovoriac o našej krajine, kde je závisť už priam zásadnou črtou Slovákov, ako sa javí najmä pri bežnom pohľade do sekcie komentárov k akémukoľvek príspevku. Lela a Karlos sa v tomto smere hejterom priam ponúkajú na striebornom podnose.

Luxusné dovolenky, veľkolepé nákupy, obrovská vila a domáca exotická ZOO - je nepochybne dosť ľudí, ktorým takéto predvádzanie sa dvíha mandle. Lela aj Karlos si preto pravidelne prečítajú v komentároch pod príspevkami znôšku obyčajných tupých hejtov.

Pozrite sa, ako vyzerala Lela pred zhruba 8 rokmi:

No teraz pristál pod Lelinou fotkou komentár, ktorý ju rozzúril, ako snáď žiadny iný. "Aj tak im tých parchantov jedného krásneho dňa zabije tá levica," napísal neznámy človek mimoriadne sprostý komentár. "Tvoja mater, čo ťa porodila, sa musí hanbiť za to, aký si človek. Ty, ako človek, nemáš hodnotu, si úplná nula," napísala evidentne rozzúrená Lela. A nečudo, za tie slová si nič iné, ako odsúdenie daný človek ani nezaslúži. 

Instagram/LC

​No Lela zašla ešte ďalej a tiež tak trochu zaťala do živého podobne, ako hejter bez mena. "Musíš nám tie deti veľmi závidieť, keďže svoje evidentne nemáš, lebo ten, kto detí má, by v živote nedokázal niečo takéto napísať. Ty tie deti ani nikdy mať nebudeš!" dodala Lela zlovestne, priam s kliatbou. Ostáva dúfať, že ide len o neškodného trolla, ktorý skúsil, čo Lelu vytočí do biela. Podarilo sa, ako je zjavné v Lelinom nahnevanom príspevku v instastories, človeku s rozprávkovým nickom naložila priamo pod komentárom ešte drsnejšie. Ale niet sa čo čudovať, isté hranice sa jednoducho nesmú prekročiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie