Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lela o dva mesiace rodí, meno prezradila už teraz! TAKTO s Vémolom vyberali!
Zdielať na

Lela o dva mesiace rodí, meno prezradila už teraz! TAKTO s Vémolom vyberali!

Archívna reportáž

Pomaly, ale isto sa tehotenstvo Lele Ceterovej (31) blíži do finále. Spolu so zápasníkom MMA, Karlosom Vémolom (36), očakávajú ich druhého potomka o dva mesiace, ale pohlavie stále neprezradili. Vraj ho ani oni nevedia a chcú sa nechať prekvapiť. Meno ale vyberajú obidvaja - Lela sa rozhodovala o ženskom, Karlos o mužskom mene.

Pre influencerku Lelu Ceterovú je aktuálne najväčšia téma na komunikáciu s jej sledovateľmi na Instagrame teraz jej tehotenstvo. Minulý týždeň ukázala fotku plodu. "Boli sme na 3D ultrazvuku a videli sme naše bábätko. Je to nádherný pocit," roznežňovala sa Lela. Mnohí začali špekulovať, že sa podobá na Karlosa a že to je iste chlapec. Ale pohlavie dieťaťa vraj Lela ani jej partner nevedia. No zdá sa, že im skoro všetci prajú chlapca do páru, ale keďže sa Karlos dal počuť, že chce deväť detí, je to vlastne teraz jedno. 

Pre ich dcéru Lili by bola ideálnejšia skôr sestrička, aby sa mala s kým podeliť o svoje bábiky a zahrať sa spoločne s nimi vo dvojici. V decembri, kedy sa má narodiť jej ďalší súrodenec, bude mať presne dva roky a iste sa bábätku poteší. Zatiaľ jej okrem dospelých robia spoločnosť zvieratká, ktorých je v ich dome a na záhrade neúrekom. Nedávno dostala veveričky, na ktoré šantenie sa chodí pozerať k ich klietke. Ale v inej klietke je oveľa väčší tvor, levica Elsa. Tá vyzerá nebezpečne aj pre malého klokana, pobehujúceho po záhrade. Obdivovať môže aj obriu korytnačku, pštrosa, krokodílov, či žraloka a iné vzácne ryby v akváriu. 

Karlos sa rád pochváli jeho ZOO:

Možno Lela už aspoň tuší, akého pohlavia bude bábo. Meno mu už vybrala. "Ak to bude dievčatko, bude sa volať Viktória," prezradila na Instagrame. "Pokiaľ bude chlapec, tak meno vyberá Karlos... pár tipov by mal," dodala k menu chlapca, ale konkrétne ich nevymenovala. Ale určite už nedočkavo čaká na narodenie dieťatka a to, čo ju potom čaká. "Budúci rok si to veľmi užijeme a pribudne už i nový člen rodiny," plánuje s oduševnením. Jej vysnívaná, už raz odložená svadba by sa mala konať so všetkou parádou 28. júla 2022. Snáď im to konečne vyjde.

Lela už je v pokročilom štádiu tehotenstva, stále jej to veľmi pristane: 

Od zistenia, že je tehotná, čo sa vraj udialo po dovolenke v Dubaji, keď tam cítila isté nevoľnosti, cez strach kvôli hroziacemu potratu, rizikové tehotensto a odkladu svadby, by si už iste Lela rada vydýchla a oslávila v príchod nového roku v rodinnom kruhu s novým prírastkom. Má preto pochopenie pre mamičky v očakávaní."Touto cestou by som chcela podporiť každú ženu v období tehotenstva," prejavila Lela vo svojom príspevku solidaritu s inými "tehuľkami". "Nie každá z nás prežíva tieto chvíle najlepšie, mení sa telo a pod vplyvom hormónov aj celý psychický stav. Budúce mamičky prežívajú všetko okolo seba veľmi intenzívne a emotívne," konštatovala Lela, ktorá mala prvú polovicu tehotenstva pomerne dramatickú. Snáď to Karlos, ako zvyčajne, aj s počtom deviatich detí do rodiny iba preháňal.

Súvisiace články

Najčítanejšie