Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Speváčka a matka syna Elona Muska šokuje: Po rozchode s ním, chce založiť lesbickú komunitu!
Zdielať na

Speváčka a matka syna Elona Muska šokuje: Po rozchode s ním, chce založiť lesbickú komunitu!

Archívne video

Zrejme nie je jednoduché žiť spoločne s miliardárskym vizionárom Elonom Muskom (50), ktorý je vraj napriek svojmu ohromnému majetku utopistickým socialistom. Presvedčila sa o tom aj jeho bývalá partnerka a matka jeho najmladšieho syna, kanadská hudobníčka Claire "Grimes" Boucher. Iba nedávno Musk oznámil, že sa odlúčili kvôli ich zaneprázdnenosti v rôznych vzdialených končinách. Grimes sa ale rozhodla tak trošku provokovať.

Kanadská hudobníčka iste nepatrí medzi "bežné ženy". Je veľmi výstredná ako v rámci svojich názorov, tak aj v tvorbe a celkovo v imidži. Blízko má aj k vesmírnym záležitostiam. To zrejme zaujalo aj podobne výstredného Elona Muska. Majiteľ spoločnosti SpaceX a autorka piesní spolu účinkovali v Saturday Night Live, keď Musk moderoval skeč, v ktorom hral Waria a popová speváčka vystupovala ako princezná Peach. Po prvýkrát sa ako partnerský pár objavili spolu na galavečeri Met Gala v roku 2018 a minulý rok sa im narodil syn, ktorému dali veľmi nezvyklé meno X Æ A-Xii, ktoré napokon skrátili na X. 

Pre portál Page Six oznámili nedávno svoj rozchod. "Sme v procese rozchodu, ale stále sa máme radi, sme si blízki a často sa vídame," vyjadril sa ako prvý Musk, ale dodal, že sú práve spolu s Grimes a vedľa v izbe spí ich syn. Ktovie ako sa k tomu presne stavia hudobníčka, ktorá sa teraz v Los Angeles naplno venuje porotcovaniu v speváckej súťaži. Ale stihla už poriadne prestreliť svojim výstredným nápadom. "Kolonizujem Európu, mesiac planéty Jupiter, oddelene od Elona a založím tam vesmírnu lesbickú komunitu," vysvetlila pre Page Six, ako si so svojím bývalým partnerom "rozdelia vesmír". Svojho času sa totiž vyjadrili, že spolu budú žiť na Marse, ktorý má pod palcom Elon. Viacerí tipovali, že tam uskutočnia aj svoj sobáš. 

Pozrite si jeden z mnohých excentrických videoklipov od speváčky Grimes k jej piesni Delete Forever:

Ďalšiu podivnosť predviedla Grimes v uliciach centra Los Angeles, kde sa prechádzala v excentrickom oblečení a držala pritom v ruke knihu, ktorú čítala. Najzaujímavejším bol ale názov knihy - Komunistický manifest, ktorú napísal ešte v 19. storočí Karl Marx. Od tejto knihy sa potom odvíjala komunistická história ľudstva vo svete. Zachytili ju pritom paparazzi a vyslúžila si za to množstvo poznámok a posmeškov na sociálnych sieťach. Grimes tvrdí, že to urobila naschvál kvôli tučným titulkom v médiách. "Už dávno som sa naučila prestať sledovať, či si ostatní myslia, že som spoločensky prijateľná," tweetovala svoj názor výstredná umelkyňa.

Grimes sa dostala do pozornosti paparazzov najmä vzťahom a dieťaťom s miliardárom Elonom Muskom, teraz si z nich dokáže aj uťahovať: 

"Moje názory na politiku je ťažké opísať, pretože politické systémy, ktoré ma najviac inšpirujú, ešte neboli realizované," napísala Grimes. Musk sa hlási k socialistickej utópii. Hľadá spôsob, ako pomôcť ľudskej civilizácii prežiť vďaka novým technológiám. Vytvoril preto významné spoločnosti, ale aj tam ho ako šéfa považujú za sociopata. Sám priznal, že má Aspergerov syndróm. Má šesť synov. Pre Grimes bolo tehotenstvo s jeho zatiaľ najmladším potomkom veľkou výzvou. "Pre dievča je to obetovanie tela a slobody. Je to dosť šialená obeť a musí ju podstúpiť len polovica populácie... V tejto chvíli som obetovala svoju silu," zverila sa. Grimes už skutočne šokovala na mnoho spôsobov, ale nikdy nenaznačila, žeby ju priťahovali ženy, jej reči o vesmírnej lesbickej kolónii sú teda zrejme skôr žart, či provokácia, ako reálna vízia.

Súvisiace články

Najčítanejšie