Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vzťah len hrajú? TAKTO sa k sebe správajú Vondráčková a Vojnar, keď ich kamera nevidí!
Zdielať na

Vzťah len hrajú? TAKTO sa k sebe správajú Vondráčková a Vojnar, keď ich kamera nevidí!

Archívna reportáž

O vzťahu Lucie Vondráčkovej (41) a Petra Vojnara (45) sa už hneď po jeho prevalení v auguste začalo pochybovať. Vraj je to len reklamný ťah kvôli predajnosti albumu speváčky. Oni dvaja na to veľmi nedbali a naďalej šli svojou cestou, ale špekulácie neutíchajú. Ako sa javí po pár mesiacoch, vzťah im nielenže vydržal, ale akoby sa ešte zintenzívnil. Presvedčili sa o tom aj tí, čo boli v ich blízkosti na premiére muzikálu Láska nebeská.

Snáď skoro každý, kto sa ráta medzi české šoubiznisové celebrity sa zjavil na dlho očakávanej premiére muzikálu Láska nebeská. Po dlhom čase bolo vidieť v spoločnosti aj speváčku a herečku Lucku Vondráčkovú, ktorá sa po rozvode s hokejistom Tomášom Plekancom príliš na verejnosti neukazovala. Teraz už však má oficiálne priznaného partnera, sympatického moderátora Petra Vojnara, a tak mala s kým ísť na premiéru s názvom, ktorý zrejme vystihuje aj ich aktuálne pocity. Celý repertoár sa skladal z hitov, ktoré kedysi spieval Waldemar Matuška.

Nový párik šoubiznisu prišiel do divadla ruka v ruke. Lucie mala na sebe jednoduché saténové šaty krásnej modrej farby na ramienkach, ktoré si už vyskúšala v jednom klipe a vraj sa v nich dobre cíti. Treba uznať, že jej veľmi svedčali a dali vyniknúť jej štíhlej postave. Aj Vojnar sa môže pochváliť pevnou a navyše vysokou figúrou a spolu tvoria skutočne atraktívny pár.

Lucie a Petr sa zoznámili počas nakrúcanie videoklipu k piesni Potřebuju pauzu, už vtedy medzi nimi padali horúce bozky, hoci len hrané: 

Keď sa usadili do kresiel, neďaleko nich si zasadla aj redaktorka z českého portálu Expres, ktorá ich tak mohla pozorovať z bezprostrednej vzdialenosti. Potvrdila, že sa k sebe mali, čo zrejme umocňovali zamilované piesne a dej muzikálu. Boli vraj ako dve hrdličky. Lucie mala jemne položenú ruku Petrovej nohe, občas ho chytila aj za ruku a on ju jemne hladkal. Šepkali si do uší a chichotali sa.

Zdá sa, že Lucie konečne našla skutočnú romantickú lásku v náručí českého moderátora a herca Petra Vojnara:

Po skončení predstavenia ju Vojnar ako správny gentleman bezpečne previedol cez dav ľudí a na chvíľu sa ešte pristavili pri známych, aby s nimi prehodili zopár slov. Potom sa nenápadne pobrali preč. Ich láska je ešte veľmi  čerstvá a priveľká publicita by jej mohla uškodiť, čo si obaja iste dobre uvedomujú. A tak namiesto teatrálneho producírovania sa pred kamerami, akoby sa dalo očakávať, keby bol vzťah účelový, si radšej užívajú jeden druhého v súkromí. Dá sa už s istotou povedať, že tento vzťah rozhodne nie je hraný.

Súvisiace články

Najčítanejšie