Oblačno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plačková s manželom oslávili 6. výročie svadby! Rovno sa pochválili aj PRÍRASTKOM!
Zdielať na

Plačková s manželom oslávili 6. výročie svadby! Rovno sa pochválili aj PRÍRASTKOM!

Archívna reportáž

Takmer oslavovali za mrežami! Skutočne len o pár dní minula manželov Strauszovcov tá najtrpkejšia oslava výročia svadby, akú si vie človek predstaviť. Oddelení, bez možnosti spolu akokoľvek komunikovať, bez možnosti sa aspoň objať - tak vyzerali štyri dni tohto excentrického páriku potom, čo ich v pondelok ráno zadržali.

Tretí októbrový deň roku 2015 si povedali Zuzana a René v budove niekdajšej Konskej želežnice v Bratislave svoje áno. Hoci si manželský sľúb o štyri roky nato ešte raz zopakovali v Las Vegas, predsa "skutočná" svadba bola tá presne pred šiestimi rokmi. 

Ako sa zdá z Plačkovej príspevkov na Instagrame, odlúčenie a krátky pobyt za mrežami manželov ešte viac spojili. Zuzana nešetrí vyznaniami. "Krásne 6. výročie našej svadby, milujem ťa, láska moja," odkázala Plačková svojmu Rendymu. 

Ani René nešetril vyznaniami: "Láska veľmi ťa milujem, láska je to najlepšie čo môže byť, keď myslíte vážne, od srdca". Ktovie, či k výročiu, alebo len tak, namiesto potomka, ktorého ale vraj podľa vyjadrení na súde plánujú, si zadovážili celkom iný prírastok. Rodinka Plačkovcov sa namiesto bábätka rozrástla o maličké, rozkošné prasiatko. 

Zuzana zdieľala aj v instastories viacero videí, no malého krásavca ukázala aj na fotke, spinkajúc v ružovej dečke. "Naša malá láska," napísala k fotke Plačková a v hashtagu prezradila aj to, že prasiatko sa volá Tinky. Na otázku zvedavých priaznivcov, či jej nebude prekážať, keď bude mať obvyklých sto kíl, Zuzana uviedla všetko na pravú mieru. Ide podľa všetkého o prasiatko Dandies, ktoré by nemalo prekročiť váhu 10 kíl, teda toľko, čo má menší psík. Je to už druhá svinka v rukách Plačkovej, prvá bola práve väčšia, ako Zuzana čakala. Hovorí sa, že keď sa nedarí páru počať, mal by si kúpiť psa. Ktovie, či to bude účinkovať aj s prasiatkom, lebo ako Zuzana tvrdila súdu, chcú si s Rendym založiť rodinku.

Súvisiace články

Najčítanejšie