Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Radikálna zmena názoru! Bohuš Matuš sa pre TOTO nechá zaočkovať, hoci bol najprv úplne proti!
Zdielať na

Radikálna zmena názoru! Bohuš Matuš sa pre TOTO nechá zaočkovať, hoci bol najprv úplne proti!

Zdroj: Instagram/Lucie Matušová

Bohuš Matuš (48) sa teší, že sa konečne rozbehla jeho kariéra a okrem účinkovania v muzikále Láska nebeská, ktorý mal vo práve premiéru, má plný diár termínov na koncerty, či ďalší muzikál a iné projekty. Zrejme aj to stálo za veľkým obratom jeho názoru na očkovanie. Predsa len, cíti zrejme zodpovednosť, ale najmä mu vakcína uľahčí aj vstupy do uzavretých priestorov bez toho, aby musel chodiť stále na testy.

Ešte ddonedávna nechcel český spevák Bohuš Matuš o vakcinácii ani počuť a celkovo boli jeho názory na pandémiu pomerne kontroverzné. Časy sa však menia a asi najmä praktické dôvody ho dohnali k tomu, aby postoj zmenil. Aj v Česku platia prísne nariadenia, ktoré nariaďujú obyvateľom, aby sa pri vstupe do vnútorných priestorov preukázali očkovaním, negatívnym testom, či potvrdením o prekonaní covidu. Pre speváka by neustále podstupovanie testov bolo zrejme ako časovo, tak aj finančne neúnosné. 

V rozhodnutí nechať sa zaočkovať ho podporila aj jeho lekárka, ktorá je aj zároveň jeho veľká podporovateľka.  "Mám strážneho anjela, moju adoptívnu mamičku Vieru Baudyšovú, ktorá vyhrala celoštátnu súťaž ako praktická lekárka. Veľmi si ju ctím a vážim si ju. A ona mi poradila, aby som sa nechal zaočkovať. Ja som to nikdy nechcel, ale vďaka tejto žene, ktorej dôverujem, sa od nej nechám zaočkovať. Pôjdem na vakcínu," zveril sa portálu Super.cz Bohuš Matuš, ktorý má pred sebou veľké množstvo vystúpení, za čo je rád aj kvôli svojej rodine. Opatrenia kvôli covidu sa stále viac sprísňujú pre nárast počtu infikovaných aj vzhľadom na jesenné obdobie, ktoré vírusovým ochoreniam praje. Pre Matuša by bola choroba vzhľadom na jeho pracovnú vyťaženosť hotovou pohromou.

Bohuš Matuš nedávno vydal pieseň na počesť českej speváckej legendy Karla Gotta:

Spevák je spokojný, že sa mu podarilo počas leta celkom slušne naplniť svoje bankové konto vďaka účinkovaniu na mnohých letných koncertoch a teraz mu jeho obľúbená lekárka zabezpečila vlastnou zainteresovanosťou asi tridsať koncertov aj na predvolebných mítingoch. Okrem koncertovania a účinkovania v muzikáloch plánuje aj vlastný album. "Mám plný diár, teraz sa rozhodujem, dostal som ponuky od nových producentov a manažérov. Treba ísť ďalej, teraz sa mi darí, tak by som chcel urobiť desku so živou kapelou a potrebujem na to schopných ľudí, ktorí niečo robia. Mám naozaj v šuflíku asi dvadsať svojich piesní a stále mi nebol nikto schopný s tým pomôcť," pochválil sa Bohuš Matuš.

Bohuš chce očkovaním chrániť aj svoju dcérku Natálku a manželku Lucinku: 

Určite mu zaočkovanie proti covidu pomôže so starosťami okolo zbytočnej straty času a peňazí kvôli testom, ale v rámci rodiny na svoju manželku netlačí a necháva to na jej slobodnej vôli. "U Lucky neviem, či pôjde, ale ja vzhľadom na to, že stále niekam lietam a nechcem nikoho ohrozovať, tak si to zaistím," uvažuje pragmaticky spevák a z jeho slov je zrejmé, že sa jeho mladučká manželka zatiaľ očkovať nechystá.

Súvisiace články

Najčítanejšie