Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dominika Gottová sa za TOTO ostro obula do "macochy" Ivany! Porušila vraj Karlov sľub!
Zdielať na

Dominika Gottová sa za TOTO ostro obula do "macochy" Ivany! Porušila vraj Karlov sľub!

Archívna reportáž

Ani po odchode Karla Gotta († 80) na večnosť neustali spory medzi jeho manželkou Ivanou Gottovou (45) a najstaršou dcérou Dominikou Gottovou (48). Aj keď sa vdova o nevlastnej dcére verejne nevyjadruje, Dominika ju rozhodne nešetrí. Má zrejme osobné dôvody, veď z ohromného dedičstva po otcovi nedostala nič a Ivana jej zjavne nemieni pomôcť ani pri veľkých problémoch. No teraz Dominiku poriadne nahnevala.

Ivana Gottová sa po úmrtí Zlatého slávika nadlho odmlčala. Nedávno sa ale konečne objavila na predpremiére dokumentárneho filmu Karel od režisérky Olgy Malířovej Špátovej v rodnom meste majstra, v Plzni. A práve tento týždeň sa má uskutočniť viackrát odkladaná premiéra v Prahe. Do kín sa dokument dostane od 7. októbra. Možno aj preto si na macochu spomenula Gottova najstaršia dcéra Dominika Gottová, ktorá žije už od februára vo Fínsku. Napísala list, ktorý adresovala  médiám a nebolo v ňom nič pekné o vdove po jej otcovi.

Dominika musí zrejme pociťovať veľa trpkosti vo vzťahu k Ivane, keď sa aktuálne rozhodla verejne odhaliť isté súkromné záležitosti. "V súvislosti s pripomienkou druhého výročia odchodu môjho otecka som si vo Fínsku prečítala vyjadrenie jeho manželky Ivany Gottovej (45). Píše o tom, že môj otec mal strach, že sa po jeho smrti  pustia do Ivany médiá. Jeho strach bol oprávnený, po tom všetkom, čo mu pani Gottová spôsobila za psychické starosti, keď ho odrezávala od priateľov a hrozila mu rozvodom, pokiaľ neutne stretávanie s celoživotnou priateľkou Alicou Kovácsovou. Sám sa mi so všetkým zveroval...," ostro vystúpila proti svojej macoche Dominika v liste, ktorý zverejnili v eXtra.cz.

 Vzťahy medzi Ivanou a Dominikou ochladli po smrti Karla ešte viac:

​Ďalej sa posťažovala, že podľa jej názoru si Ivana nectí odkaz otca aj z dôvodu, že sa nezaujíma o miesto posledného odpočinku jeho rodičov v Újezdu u Svatého Kříže, kde chcel byť podľa Dominiky Karel Gott pochovaný. No najviac sa jej dotkla informácia od jej vlastnej mamy Antonie. "Môj otec počas svojho života sľúbil mojej mame, že jej bude finančne pomáhať s platením súkromnej izby v domove dôchodcov, ktorú by finančne z dôchodku neutiahla.  Išlo o sumu 5 000 Kč mesačne. Otec si podľa vyjadrenia mamy želal, aby tento poplatok bol z jeho pozostalosti zasielaný aj po jeho smrti. To sa dialo až do júla tohto roku. Potom ale poplatok prestal bez zdôvodnenia pani Ivany Gottovej chodiť,"  tvrdí zatrpknuto Dominika. 

Dominika má svoju macochu Ivanu poriadne v zuboch, tvrdí, že sa k jej otcovi Karlovi Gottovi nesprávala vždy ukážkovo:

Gottovej dcére sa nepáčilo ani to, že Ivana vraj o nej v otcovej biografii uviedla klamstvo o tom, že chcela zobrať pri návšteve otca do nemocnice aj fotografov. Ale v liste bola kritická aj sama k sebe."Sama nie som bez viny, spôsobila som rad problémov a otcovi som jeho posledné mesiace života svojimi starosťami neuľahčila, ale bola by som rada, aby ste vedeli, že sú veci, ktoré jednoducho nemôžem prehliadať," dodala na konci svojho ostrého listu Dominika. Ako už avizovala dávnejšie, do Prahy by sa mala vrátiť kvôli jej ďalšej knihe spomienok na otca, no pripúšťa, že sa do rodiska opäť presťahuje, nakoľko vo Fínsku to ani zďaleka nejde podľa jej predstáv.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie