Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Plačková je voľná! TOTO je jej prvé insta vyjadrenie po prepustení z rúk polície!
Zdielať na

Plačková je voľná! TOTO je jej prvé insta vyjadrenie po prepustení z rúk polície!

V pondelok sa influencerka, podnikateľka, niekdajšia škandalózna účastníčka jojkárskej reality šou, ako aj účastníčka konkurzu do pornofilmu, Zuzana Strausz Plačková (30), zobudila do veľmi trpkého rána. O budíček sa postarala polícia, ktorá ju aj jej manžela Reného odviedla v putách. Netrvalo ale dlho, a sú voľní. Zatiaľ.

Ešte keď v pondelok ráno brali policajti manželov Strauszovcov, bola Zuzana v outfite za vyše 6500 eur celá vysmiata a robila si žarty. Nedbala zakričať aj výzvu policajtom, aby ju začali sledovať na Instagrame.

Už zakrátko s putami na rukách zrejme pochopila, že to nie je až taký žart, keď pre človeka príde NAKA. Akcia agentúry súvisela s rozsiahlou protidrogovou raziou, ktorá prebieha na viacerých miestach Slovenska. Počas akcie polícia zadržala viac ako 9 kilogramov pervitínu, z ktorého by bolo možné vyrobiť viac ako 90 000 jednorazových dávok. Zaistené boli aj cigarety, zbrane, strelivo a vyše 70-tisíc eur v hotovosti. 

Na výsluch previezli Strauszovcov do Trenčína:

Zločinecká skupina zadržaných mala s trestnou činnosťou začať ešte v roku v 2012. Plačková spolu s manželom Rénem mali byť distributérmi kokaínu, a tiež mali drogy predávať nižšie postaveným dílerom. Obom im za túto nelegálnu činnosť hrozí väzenie. ​Plačková svoju vinu odmieta a tvrdí, že nevie nič o drogách a nelegálnej trestnej činnosti. V dome manželov zaistili aj šesť mobilných telefónov, notebook a občiansky preukaz na meno Mário Herák. Na základe prvotného vyšetrovania boli obvinení za založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny. Za drogovú trestnú činnosť hrozia obvineným vysoké tresty. 

Instagram/QP

Pri zadržaní v pondelok Plačková tvrdila, že sa vyjadrí na Instagrame. A to sa niekoľko hodín po jej prepustení aj stalo. Akurát, že to asi nebol to, čo všetci čakali. Narozdiel od emotívneho vyjadrenia jej manžela Reného, ktorý sa neubránil slzám a opakoval, že si ľudia majú vážiť slobodu a dávať si pozor, s kým sa bavia, Zuzana pokoru neukázala. "Pondelky nemusia byť zlé. Len trošku nepríjemné," napísala v instastories sebavedomo. Napokon, môže si nateraz gratulovať - nielenže je na slobode, ale za štyri dni jej pribudlo vyše 40tisíc sledovateľov. A to je zrejme v jej svete to najdôležitejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie