Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jennifer Aniston je pripravená na lásku! Hľadá si priateľa a jasne určila, AKÝ má byť!
Zdielať na

Jennifer Aniston je pripravená na lásku! Hľadá si priateľa a jasne určila, AKÝ má byť!

Archívna reportáž

Dôkazom toho, že ani príťažlivosť a sláva nemusí človeku zabezpečiť lásku a vernosť partnera, je aj príbeh Jennifer Aniston (52). Táto sympatická a obľúbená herečka je už dva roky sama. Možno je dôvodom aj jej ďalšie sklamanie v manželstve s hercom Justinom Therouxom (50). Po rozvode s prvým manželom Bradom Pittom (57) sa dlho vážnejšiemu vzťahu bránila a keď sa napokon rozhodla opäť vstúpiť do manželského vzťahu, zistila, že to nefunguje. Teraz začala ale opäť snívať o romantike s mužom, nemusí vraj však nutne skončiť manželstvom.

Ani Jennifer Aniston nemá stroj času na zastavenie starnutia a zrejme cíti, že je najvyšší čas zažiť nejaký naozaj romantický a príjemný vzťah. Aj keď by sa mohlo zdať, že pri jej nohách kľačia tisíce záujemcov, ona to tak zrejme nevníma. Na hollywoodsky "Olymp", kde sa ocitla, je predsa len pre väčšinu príliš vysoko a málokto si verí, že by si mohol trúfnuť. Napokon, aj život pod dohľadom paparazzov rozhodne nie je pre každého, aj preto si celebrity často vyberajú medzi kolegami, no to zväčša nemáva dlhé trvanie.

Romantický návrat Bena Afflecka a Jennifer Lopez, ale zrejme zapôsobil aj na city Aniston a aj ona opäť zatúžila po láske, píše portál PageSix. S návratom k Bradovi Pittovi asi nepočíta, ale rada by zažila niečo romantické v štýle vášnivej zamilovanosti, ako to má teraz jej menovkyňa JLo. Nechce ale sedieť v kúte a čakať na toho pravého, preto sa rozhodla otvorene priznať, že už nechce byť sama a tým tak trochu otvorila dvere prípadným záujemcom."Rozhodne si nechcem sťahovať zoznamky do telefónu a hľadať vzťah cez internet. Dávam prednosť tomu, aby ma niekto osobne spoznal a potom ma pozval na rande," vyjadrila sa v rozhovore pre magazín People.

Aniston má za sebou dva rozvody, päťročné manželstvo s Bradom Pittom skončilo v roku 2005 a jej druhé manželstvo s Justinom Therouxom skončilo v roku 2017: 

​Na svoju otvorenú výzvu nedávno využila Jennifer rozhovor v rozhlasovej relácii Lunch with Bruce. Tam sa priznala, že je pripravená vstúpiť do romantického vzťahu. "Povedala by som, že je načase. Myslím, že som pripravená podeliť sa o seba samu s inou osobou. Dlho som nechcela mať vzťah, tešila som sa z toho, že som nezávislá žena. Od svojich dvadsiatich rokov som bola málokedy sama a teraz to bolo príjemné tráviť čas bez partnera," priznala bez okolkov herečka bez záväzkov a pridala k tomu hneď aj svoje predstavy o partnerovi.

Jennifer sa momentálne obklopuje praiteľmi a prácou, avšak novému vzťahu s mužom ostáva otvorená:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Je dobrým znamením, keď konverzácia ide od začiatku ako po masle. Chcem, aby bol muž sebavedomý, ale nechcem, aby bol namyslený. Ak je vtipný, je to veľké plus. A to, čo naozaj požadujem od ideálneho muža, je slušné a milé správanie k ostatným ľuďom. Nie som náročná, ale toto je niekoľko vlastností, ktoré u budúceho partnera naozaj nemôžu chýbať," opísala svoje požiadavky na potenciálneho partnera. "Veľké záväzky nemám v pláne. Chcem si len nájsť fantastického partnera, žiť s ním život plný zábavy a užívať si spoločne strávený čas. Naša láska potom rozhodne nemusí byť úradne potvrdená či vytesaná do kameňa," dodala na záver sympatická herečka. Zabudla ale dodať ešte jednu zásadnú podmienku - musí byť zaočkovaný proti covidu. Jen totiž patrí medzi najostrejších propagátorov vakcinácie, dokonca sa vyjadrila, že zrušila aj priateľstvá s ľuďmi, ktorí vakcínu odmietajú. V USA tak rovno obrala o nádeje polovicu populácie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie