Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Kde je ten sexi Mentalista? Herec tvrdí, že v jeho veku má na pupok nárok!
Zdielať na

Kde je ten sexi Mentalista? Herec tvrdí, že v jeho veku má na pupok nárok!

Zdroj: Instagram/SB

Kto sledoval seriál Mentalista iste vie, že hlavnú postavu konzultanta CBI Patricka Janea si zahral austrálsky herec Simon Baker (52). Ako správny Austrálčan, aj on miluje vodné športy a na pláži trávi veľa svojho času. Bolo to tak aj uplynulý víkend, keď ho tam pristihol jeden fotograf. Spolu so synom Claudom sa osviežoval v oceáne a oddychoval na pláži. Iste nebol nadšený, keď si všimol fotoaparát namierený na neho, ale mával nad tým rukou. Zďaleka nemá postavu ako za mlada, ale taktiež sa nemusí hanbiť.

V januári 2021 herec Simon Baker oznámil po 29 rokoch manželstva rozchod s herečkou Jessicou Rigg. Odlúčili sa už vlani v apríli. Majú dcéru Stellu (28) a dvoch synov Clauda (22) a Harryho (20). V súčasnosti je herec vo vzťahu s módnou návrhárkou Laurou May Gibbs (36). O 16 rokov starší Simon pôsobí stále veľmi mladistvo, a tak nečudo, že si ho vybrali za tvár reklamnej kampane známe spoločnosti. Baker je ambasádorom istej značky hodiniek už od roku 2012. V roku 2017 sa predstavil v reklamnej kampani "Elegancia je postoj“ s videom, ktoré bolo natočené na dostihovej dráhe Chantilly a o dva roky neskôr na zámku Chantilly sa s ním fotografovania zúčastnila aj herečka Kate Winslet. Môdny dom si zase vybral herca za tvár svojej vône Gentlemen Only a Gentlemen Only Absolute.

​Simon Baker sa počas pandémie zdržiava v Austrálii, kde si užíva voľné chvíle. V nedeľu relaxoval aj so synom Claudom Blue Bakerom na pláži Bronte a vyzeral šťastne a uvoľnene, píše portál Daily Mail. Mal na sebe dlhé čierne šortky, biely klobúk a slnečné okuliare. Po osviežení v oceáne sedel na piesku a rozprával sa s Claudom. Nepochybne musí byť spokojný aj s predajom rodinnej rezidencie s nádherným výhľadom na oceán, ktorá sa nachádza na jednom z najvyhľadávanejších predmestí Sydney. Podarilo sa ju predať za 17 miliónov dolárov, pričom dom v roku 2015 manželia kúpili len za 6,5 milióna dolárov a veľa do neho ani neinvestovali, ide teda o "biznis storočia".

Pozrite si krátku ukážu zo seriálu Mentalista, ktorý preslávil austrálskeho herca Simona Bakera:

Pre Bakera boli kedysi vodné športy veľkým koníčkom a aj vďaka tomu sa mohol pýšiť pevnou vyšportovanou postavou. Nemusel sa zaoberať príliš ani stravou, aby bol štíhly, a preto nemal veľký problém s tým, keď ho fotografovali iba v plavkách na pláži. Teraz je to už pre neho predsa len trochu nepríjemnejšie. "Kedysi to bolo inak. Teraz som starší a myslím si, že mám právo mať pár kíl navyše. A verte, že keď ma uvidíte pribratejšieho, znamená to skrátka len to, že sa mám dobre," povedal s úsmevom pre Daily Mail. "Keď som ale raz videl svoje prvé fotografie bez trička, na ktorých som nepózoval a ani som nevedel, že ma fotia, pomyslel som si, že by som mal prestať piť pivo," stále sa usmievajúc prezradil Barker ďalej v rozhovore. Fotky si môžete pozrieť TU.

Simon je už dlhé roky ambasádorom hodiniek luxusnej značky, zároveň je tvárou jej kampane:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simon Baker (@snappytoes)

Šarmantný herec je hrdý Austrálčan. Jeho blízke priateľky sú aj jeho rodáčky, herečky Naomi Watts a Nicole Kidman. Watts je krstnou matkou jeho dcéry Stelly, zatiaľ čo Kidman je krstnou matkou jeho mladšieho syna Harryho. Aj keď žil roky v Los Angeles, vrátil sa späť do Austrálie, kde sa cíti zrejme najlepšie. A či už s pár kilami navyše alebo bez, fanúšikovia sa zhodujú, že mu to neuberá nič na šarme.

Súvisiace články

Najčítanejšie