Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Slávny herecký pár priznal otvorené manželstvo, obaja mali početné bokovky!
Zdielať na

Slávny herecký pár priznal otvorené manželstvo, obaja mali početné bokovky!

Archívna reportáž

Pred tromi dňami oslávil 53. narodeniny populárny hollywoodsky herec Will Smith. Jeho dobrosrdečný úsmev nenecháva snáď nikoho na pochybách, že sa na neho môžno spoľahnúť a je s ním zábava, čo mu už počas ranej mladosti zabezpečilo mnohé výhody, ale aj neskôr z toho vedel úspešne ťažiť. Hoci pochádzal s kresťanskej rodiny, kde nariadenia spojené s vierou pokladali za určujúce aj v ich spôsobe života, on mal aj "kučeravé myšlienky", ako sám priznal.

Kariéra Willa Smitha začala po jednom večierku, kde sa zoznámil s Jeffom Townesom a vzápätí začali veľmi úspešne spolupracovať pod názvom DJ Jazzy Jeff and Fresh Prince. Po čase však Smith zatúžil po niečom novom, a tak po stretnutí s Bennym Medinom, ktorý prišiel s nápadom na nový seriál založený na Smithovom živote v Beverly Hills, sa s ním pustil do toho. Vznikol seriál The Fresh Prince of Bel-Air (1990), ktorý sa vysielal šesť sezón. Zároveň si Smith zahral v niekoľkých iných filmoch. Úspech sa dostavil hlavne s filmom Kam ťa deň zavedie z roku 1991 a potom to už išlo ako po masle. 

Patrí rozhodne medzi najsexi hercov afro-amerického pôvodu a o ženy nemal nikdy núdzu. Populárny herec si zaspomínal na svoje predstavy o súžití so ženami ešte počas nerozvážneho obdobia mladosti, keď sníval o tom, že s ním bude cestovať hárem žien, pričom ako jednu z herečiek, ktoré ho priťahovali, menoval Halle Berry. Will Smith "chcel 20 frajeriek vrátane Halle Berry", pokým sa rozhodol oženiť. Jeho prvou manželkou bola Sheree Zampino, s ktorou má prvého syna. Neskôr ju vystriedala herečka Jada Pinkett a s tou má ďalšie dve deti. Na rozdiel od neho pochádzala z liberálnejšej rodiny, a tak pripúšťala otvorený vzťah s viacerými partnermi aj počas manželstva.

Takto vyzerá rodinná dovolenka Smithovcov v slnečnom Taliansku: 

V novom rozhovore pre GQ Will Smith rozoberal priznanie manželky Jade k "pletkám" s raperom Augustom Alsinom (29) v minulom roku a objasňuje, že aj on mal v minulosti mimomanželské vzťahy, už počas manželstva. S Jadou je ženatý už 24 rokov a tvrdí, že ich vzťah nikdy nebol "konvenčný", hoci sa snažili o monogamné spolužitie, nebolo určujúcou súčasťou ich vzťahu. V skutočnosti existovalo obdobie ich vzťahu, keď monogamní neboli, ale počas rozhovoru Smith odmietol hovoriť o tom, či je to tak stále. "Urobili sme všetko, čo sa dalo, aby sme od seba dokázali odísť, len aby sme si uvedomili, že to nie je možné," zverila sa Jada.

Will Smith priznal, že počas manželstva s Jadou túžil aj po kolegyni, herečke Halle Berry. To, či medzi hercami k niečomu skutočne došlo, ostáva tajomstvom: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

"Dali sme si navzájom dôveru a slobodu s presvedčením, že každý si musí nájsť svoju vlastnú cestu. A manželstvo pre nás nemôže byť väzením," zveril sa so svojím postojom sympatický herec. "Ale našu cestu nikomu nenavrhujem. Túto cestu nikomu nenavrhujem. Ale skúsenosti, ktoré sme si navzájom poskytli, sloboda... a bezpodmienečná podpora, sú pre mňa tou najvyššou definíciou lásky. To, že som ženatý a myslím si, že Halle je krásna, zo mňa nerobí zlého človeka," zveril sa úprimne v rozhovore. Nedodal ale to, či stále fungujú podobne, alebo sa v tomto smere upokojili. Isté je len to, že toto hollywoodske manželstvo trvá takmer 25 rokov bez väčších škandálov.

Medzi Willom a Jadou panuje stále veľká láska:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

Súvisiace články

Najčítanejšie