Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Agáta so svokrou nemala ideálny vzťah, tá novú Prachařovu lásku prijala TAKTO!
Zdielať na

Agáta so svokrou nemala ideálny vzťah, tá novú Prachařovu lásku prijala TAKTO!

Archívna reportáž

Po sedemročnom manželstve herca Jakuba Parachařa (38) s Agátou Hanychovou (36) prišlo k rozvodovému konaniu, z ktorého ani jeden z nich nevyšiel ako víťaz. Hoci porotca z ČSMT navonok pôsobil hrdinsky, iste to nebolo príjemné obdobie. Uzavrel sa pred svetom v maminom pražskom dome, kam sa po rozvode vrátil. Tá ho pochopiteľne prijala a po čase k nemu pribudla aj jeho sestra Mariana (27). Občas z toho bola ale Dana Batulková (63) aj nervózna, zvykla si na pokoj v dome, odkedy deti odtiaľ odišli. Netrvalo dlho a už sú opäť preč.

Herečka Dana Batulková to s deťmi nemá celkom jednoduché. Kým jej dcéra Mariana trpí poruchou príjmu potravy, syn Jakub to má problematické so ženami. Z jeho manželstva s Agátou Hanychovou nebola spočiatku vôbec nadšená, jej excentrickú povahu nevnímala pozitívne, čo azda ani nie je také prekvapivé, Agáta je skutočne kontroverzná osoba. Hanychová možno aj preto neprejavovala nejakú srdečnosť vo vzťahu k svokre. Po krízach vo vzťahu sa napokon predsa len narodila dcérka Mia. Žiaľ, ale ani to nepomohlo a vzťah sa zakrátko rozpadol.  

Nepokojnú povahu svojho syna zaznamenala herečka už v jeho útlom detstve."Pri výchove som plakala a hovorila sama sebe, že som ako matka zlyhala, lebo mal obdobia, keď hovoril sprosto. Bol maličký, mal možno asi dva roky. Nikdy som ho za to netrestala, len som sa snažila to prežiť. Potom to úplne prestalo. Ale musím povedať, že to bolo dosť drsné. Dodnes je známy týmito výrokmi z detstva, ale ako matka som z toho bola v nervoch, že som zlyhala," spomínala svojho času Dana Batulková v rozhovore pre Prima Ženy na svojho syna, ktorý je v skutočnosti podobne excentrickou osobou, ako Agáta, hoci iným spôsobom. 

Jakub a Sára sa zoznámili pri nakrúcaní seriálu Dvojka na zabití, pozrite si krátku ukážku:

Ale ako sa ukazuje, novým vzťahom s mladou herečkou Sarou Sandevou (24), Jakub celkom pookrial. Tak zamilovaného ho nikto ešte zrejme nevidel. Dokonca nemá problém ani so zverejňovaním fotiek, kde sa s mladou herečkou bozkáva či objíma. Berie vzťah naozaj hopom, už sa zoznámil aj s jej rodinou, pôvodom z Macedónska. Družne sa rozprával s jej mamou, otcom i bratom počas nedávnej divadelnej premiéry Kouř (Dym) v divadle Na Fidlovačke so Sandevou  v hlavnej úlohe. A svoju novú lásku zoznámil aj Jakub so svojou mamou a tak je zrejmé, že to so Sarou myslí naozaj vážne.

Mama Jakuba Prachařa, herečka Dana Batulková je z jeho novej priateľky Sary nadšená:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

"Saru už predstavil svojej mame, je z nej nadšená. Má úroveň, je milá a hlavne, napriek svojmu mladému veku, starostlivá," prezradil pre Expres.cz zdroj z blízkeho okolia páru. Batulková je vraj spokojná, že si našiel ženu, ktorá ho upokojila, a s ktorou sa cíti šťastný. Po búrlivom vzťahu s prelietavou nevestou Agátou sa jej, asi ako každej mame, páči, že nová synova partnerka sa správa celkom inak a aj k nej, ako potenciálnej svokre, je Sandeva srdečnejšia. Iste si však uvedomuje, že vzťah je veľmi čerstvý a syn má nasadené v rámci zamilovanosti ružové okuliare. Snáď si ich obaja tak skoro nezložia a Batulková sa azda dočká nevesty, akú by si priala.

Súvisiace články

Najčítanejšie