Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozbila vzťah Vémolu a Ceterovej! Silikónovú krásku vyšetrovala polícia pre stalking Lely!
Zdielať na

Rozbila vzťah Vémolu a Ceterovej! Silikónovú krásku vyšetrovala polícia pre stalking Lely!

Archívna reportáž

Hoci sa zápasník MMA Karlos Vémola ešte nestihol oženiť s playmate Lelou Ceterovou, čaká s ňou už druhé dieťa. Svadba sa síce mala konať v júli, ale odložili ju kvôli jeho zdravotným komplikáciám, ako aj pre Leline problémy v tehotenstve. Ešte počas prvého tehotenstva partnerky ju neváhal podvádzať s viacerými inými ženami, medzi ktorými sa zviditeľnila najmä jedna s podobným menom ako Lela - Lulu, občianskym menom Zdeňka Černá.

Po prevalení Karlosovej nevery sa vlani v septembri Lela Ceterová rozhodla, že ho aj s ich dcérkou Lilinkou opustí. Tak aj urobila a na pár mesiacov sa usadila na rodnom Slovensku. Pre zápasníka to bola veľká rana, ženy ho zrejme nezvykli opúšťať, a preto ako správny bojovník o ňu zabojoval. To sa mu naveľa aj podarilo, keď pozval Lelu na konci novembra na nákupy do Dubaja. Zásnuby prebehli tesne pred Vianocami, v deň oslavy 1. narodenín ich dcérky. Už vtedy avizoval, že by s ňou chcel aj ďalšieho potomka.

Na krátky románik so silikónovou sexbombou, údajnou fitnesskou Zdeňkou Černou alias Lulu, snáď už pomaly Karlos aj zabudol, ale pripomenula sa teraz ona sama. Iste nevie Vémolovi zabudnúť, že ju zapieral a aj pourážal. Lulu možno skôr očakávala, že kvôli nej opustí Lelu Ceterovú a ona zaujme jej miesto v luxusnom pražskom dome, kde ju vraj brával, na dôkaz čoho zverejnila na Instagrame fotku z kúpeľne. Na Vémolovu bývalú milenku Lulu natrafil Expres.cz pred pár dňami na oslave štvrtých narodenín istého kasína. 

Terminátor si v minulosti prítomnosť žien užíval, o čom svedčí aj oslava narodenín z roku 2019. Avšak po kríze vo vzťahu s Lelou sa Karlos, zdá sa, tejto záľuby vzdal a užíva si rodinný život:

Lulu mala zjavne potrebu svetu zvestovať, čo si o zápasníkovi myslí. "Nevideli sme sa viac ako rok. Nemáme žiadny kontakt," hneď skraja oznámila, že sa s Vémolom už nekontaktuje."Je to primitív. Nemá úroveň. Nemá vzdelanie a je to na ňom vidieť. Nemala som sa s ním o čom baviť, ja mám vysokoškolské vzdelanie," vyjadrila sa ďalej výstredná žena, ktorá sa rada predvádza a netají sa ani eskortnými službami. Prednedávnom ju dokonca polícia hľadala pre podozrenie z krádeže kabelky, ale aj v súvislosti so stalkingom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zdenka Lulu Cerna (@lulu_myart)

"Bola som na polícii, pretože Lela sa sťažovala, že ju stalkujem. Nazvala to harasmentom a ja som musela vypovedať. Bola som predvolaná ako svedok, ale nič z toho nie je. Mala som svedčiť proti niekomu, kto ju stalkoval viac," opísala situáciu Lulu s tým, že Lelu neprenasledovala, čo na polícii potvrdili. "Polícia zistila, že sa nič nestalo," konštatovala bývalá milenka Karlosa Vémolu, ktorá o ňom svojho času tvrdila, že je priemerným, aj keď vášnivým milencom. "V posteli si nedá príliš záležať, sex trvá pár minút a strieda len dve základné pozície. V mojom živote sú zaujímavejší muži," prezradila zrejme z pomsty, že sa k nej Karlos nehlási.

Súvisiace články

Najčítanejšie