Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sníva o návrate k herectvu?! Meghan si chce zahrať vo filmoch o superhrdinoch
Zdielať na

Sníva o návrate k herectvu?! Meghan si chce zahrať vo filmoch o superhrdinoch

Archívna reportáž

Neprejde snáď ani jeden mesiac bez toho, aby sa nejakým spôsobom nepripomenuli verejnosti kráľovskí rebeli Meghan (40) a princ Harry (36). Aktuálne sa ale po prvýkrát od narodenia dcérky ukázali bok po boku verejne, na newyorskom podujatí Global Citizen Live v newyorskom Central Parku. Predniesli tam vášnivý spoločný prejav v prospech globálnej spravodlivosti v očkovaní.

Je zjavné, že po boku svojej ambicióznej Meghan Markle získal sebavedomie aj princ Harry. Po ich odchode do Ameriky začali robiť všetko preto, aby na seba upozornili. Spolu založili neziskovú spoločnosť Archewell, prostredníctvom ktorej vysielajú svetu rôzne odkazy. V tomto smere dominuje najmä Meghan, ktorá má vraj aj vysoké politické ambície. Harry sa zviditeľňuje napríklad aj angažovaním vo svojom projekte Invictus Game, medzinárodných športových hrách pre vojnových veteránov so zdravotnými následkami. Už po druhý raz sa aj tento rok dostali medzi sto najvplyvnejších osôb na svete podľa magazínu Time.  

Po prvýkrát po pôrode dcérky Lilibet sa pár vojvodov zo Sussexu teraz spolu ukázal verejne. Vybrali sa do New Yorku, kde sa minulý štvrtok stretli v newyorskom observatóriu One World so starostom mesta Billom De Blasiom. Pár počas prehliadky New Yorku rád zapózoval na fotografiách s demokratickými politikmi. Niektorí odborníci sa domnievajú, že kariérna dráha  Meghan sa uberá politickým smerom. "Mali nádherný výlet do New Yorku, fotili sa s politikmi - to silno naznačuje možnú politickú kariéru Meghan. Má svet pred sebou, pretože má len 40 rokov," povedal pre The Sun Online odborník Richard Fitzwilliam, pričom upozornil, že pri jej vstupe do politiky treba dbať na to, aby dbala na fakty, ktoré pri rozhovore s Oprah v marci brala veľmi voľne, čo sa jej vypomstilo..

Harry a Meghan si užívali ovácie a potlesk počas ich posledného príhovoru na podujatí Global Citizen: 

Niektorí pár podozrievajú, že v USA zastávajú "pseudokráľovské úlohy", pričom skutočných ich v Británii zbavili. "Chcú vybudovať alternatívnu kráľovskú rodinu, ktorá sa prebúdza, a túto zničiť," vysvetľujú si niektorí experti ich trúfalé počiny, odkedy žijú v Kalifornii. Začiatkom tohto mesiaca blízky kamarát Sussexovcov, Omid Scobie, naznačil, že sa pripravujú plány na nakrútenie filmu o tomto páre a dodal, že je "len otázkou času, kedy sa to uskutoční". Je ale zjavné, že už sa to deje - po celú dobu chodili po New Yorku s kameramanom v pozadí a Harrymu bolo vidno aj kábliky od mikroportu pod košeľou. Minulý rok narozprávala Meghan dokumentárny film "Elephants" pre Disney+, čo bol jej prvý mediálny projekt a napísala knihu pre deti "The Bench" inšpirovanú princom Harrym a jeho dospievaním v "dobrých i zlých časoch" na kráľovskom dvore. On sám pripravuje životopisnú knihu, čo veľmi znervózňuje aj samotnú kráľovnú. 

Takto vysmiati sa objavili Sussexovci na pódiu podujatia Global Citizen, ako tváre boja za spravodlivú svetovú vakcináciu:

Kráľovská biografička a komentátorka  Angela Levin len nedávno naznačila, že sa Meghan chce dokonca vrátiť na veľké plátno. Už začiatkom roka 2020 zdroje uviedli, že jej agent pre ňu aktívne hľadá úlohu superhrdinky, ale plány zrejme zastavila pandémia. "Počula som, že Meghan opäť rozmýšľa, že sa navráti k herectvu. Chce byť hviezdou superhrdinského filmu," odpovedala Levin na otázku, čo najbližšie čaká vojvodkyňu, údajne pokukuje po trhákoch od Marvelu. Je vidieť, že vojvodovia zo Sussexu majú siete rozhodené na všetky strany, ktovie, čo všetko sa im podarí zrealizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie