Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Totálne utajená svadba! Táňa Pauhofová si vzala o desať rokov mladšieho hudobníka!
Zdielať na

Totálne utajená svadba! Táňa Pauhofová si vzala o desať rokov mladšieho hudobníka!

Archívna reportáž

Herečka Táňa Pauhofová (38) a hudobník Jonatán Pastirčák (28) si po troch rokoch spoločného vzťahu povedal aj oficiálne áno, informoval portál Šarm.sk. Urobili tak v dokonalom utajení pred širokou verejnosťou. O ich vzťahu sa už ale dlhšiu dobu niečo vie, prekvapením bolo pre niektorých zo začiatku iba to, že Jonatán, ktorý tiež vystupuje pod prezývkou Pjoni, je od populárnej herečky mladší o desať rokov. Ale štíhla herečka pôsobí natoľko mladistvo, že si to nikto na pohľad ani nevšimne a dokonalo ladia.

Známa herečka Táňa Pauhofová nie je z tých, ktorí radi ukazujú verejnosti svoj súkromný život.  Svoj vzťah s mladučkým hudobníkom a zvukovým majstrom Jonatánom Pastirčákom prvýkrát verejne prezentovala na jeseň v roku 2019, keď sa spolu objavili bok po boku na módnej prehliadke a obaja pritom nešetrili úsmevmi. Všetci museli uznať, že im to spolu veľmi pristane a ako sa ukázalo, porozumeli si natoľko, že po čase začali spolu aj bývať a ako informoval portál Šarm.sk, vstúpili už aj do manželstva.

Táňa sa vyznačuje nevšednou krásou, a preto nečudo, že zaujala aj mladého hudobníka, ktorý sa napriek svojmu veku dokázal presadiť aj v Slovenskom národnom divadle. Tam vytvoril hudbu k predstaveniu Antigona spolu s Katarínou Kubošiovou. S hudbou začínal však veľmi skoro, už ako desaťročný, keď s kamarátom založil skupinu. Neskôr študoval hudobnú produkciu a zvukové inžinierstvo na SAE Institute v Londýne. Našiel sa najmä v elektronickej hudbe a ako duo Ink Midget & Pjoni získali aj ocenenie Radio Head Award. Koncertoval vo viacerých európskych štátoch, ako aj v USA. Skomponoval hudbu aj do niekoľkých filmov a tanečných programov. Bilanciu úspechov má teda na svoj vek celkom slušnú, za svojou slávnou manželkou teda nijako nezaostáva.

Toto je Tánin manžel, angažuje sa v mnohých témach, ktoré rezonujú v spoločnosti:

Herečka našla konečne po niekoľkých neúspešných vzťahoch toho pravého. Najznámejšie bolo až osem rokov trvajúce partnerstvo Pauhofovej s hercom Tomášom Maštalírom. Je zrejmé, že si Táňa na fešákov potrpí. Ona sama vraj kedysi trpela tým, že sa za peknú nepovažovala, vyzerala aj správala sa skôr ako chlapec, čo sa ale v dospelosti prudko zmenilo a dnes je považovaná za jednu z najkrajších žien v šoubiznise.

Táňa by sa vďaka svojmu nevšednému zjavu mohla pokojne živiť aj ako modelka: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Táňa Pauhofová (@tanapauhofova)

Po svojom starom otcovi, ku ktorému mala veľmi blízko, zdedila herečka v lukratívnej časti Bratislavy dom, ktorý sa ale rozhodla zbúrať a bez povolenia začala v roku 2018 stavať nový. Napriek nevôli úradu však so stavbou domu  neprestala a po čase získala od novej starostky povolenie. Stavba bola ukončena na jeseň v roku 2020 a do svojho nového hniezdočka si už nasťahovala aj vtedy "len" priateľa Jonatána. Skúšku ohňom v podobe spoločného bývania zjavne ustáli, a tak už nič nestálo v ceste svadbe. A ktovie, možno onedlho pribudne aj tretí člen rodiny.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie