Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nepreháňa to? Fanúšikovia majú obavy o Krainovú, stráca sa pred očami!
Zdielať na

Nepreháňa to? Fanúšikovia majú obavy o Krainovú, stráca sa pred očami!

Archívna reportáž

Ako každá modelka, ktorej živobytie je priamo spojené s jej figúrou, dbá o jej čo najväčšiu dokonalosť aj Simona Krainová (48). Má svoju vlastnú značku plaviek, ktoré aj sama predvádza, pričom rada a často strieda rôzne exotické destinácie. Počas celej tohtoročnej zimy a jari bola na ostrove Svätý Martin v Karibiku. Najskôr tam bola iba s manželom, potom zobrali aj ich dvoch synov. Každodenne sa tam venovala športu v rôznych podobách.

Je iste obdivuhodné, že aj vo svojom veku a po dvoch tehotenstvách má Simona Krainová takú parádnu figúru, že sa môže stále venovať modelingu. Nie je to však zadarmo. Na svojom tele maká natoľko, že sa to dá nazvať až posadnutosťou. Za jej vypracovanou štíhlou siluetou sú hodiny behu a upravená strava, no podľa názoru niektorých jej obdivovateľov sa už začína priam strácať pred očami. Namiesto štíhlych ženských tvarov má podľa nich len šľachy a jej tvár vraj tiež nevyzerá veľmi zdravo. Myslia si, že to až preháňa v rámci snahy o dokonalosť, ba upodozrievajú ju aj z poruchy príjmu potravy.

Každý deň vraj Simona začína behom v dĺžke zhruba desať kilometrov. Na svojom profile na Instagrame povzbudzuje aj ostatné ženy, aby na sebe pracovali rovnako tvrdo ako ona. "Musíte cvičiť a zdravo sa stravovať. Žiadne kúzlo nefunguje," tvrdí na margo svojej postavy. Simona má naozaj veľkú motiváciu k zachovaniu štíhlosti a pevnosti tela, keďže sa pohybuje vo svete modeliek, kde je obrovská konkurencia. Pre Simonu je zrejme hlavnou "nepriateľkou" o sedem rokov mladšia Andrea Verešová, ktorá je taktiež matkou dvoch detí a je telom rovnako posadnutá ako Krainová. 

Simona si na klebety a neprajníkov vo svojom živote už zvykla a vie sa s nimi vysporiadať po svojom:

​Obe modelky sa naučili počas svojej kariéry rôzne triky, ako si zrýchliť metabolizmus a očistiť telo. Simona sa zverila svojho času, čo robí, aby si zachovala štíhlosť. "Každé ráno, keď sa zobudím, vypijem asi tri deci teplej vody s polovicou vyžmýkaného citróna a v pití pokračujem aj počas dňa. Je to najlepší spôsob detoxikácie," tvrdila presvedčivo. "Raz ročne praktizujem detox. Človek musí nejaký čas popíjať špeciálnu zmes juhoázijskej palmovej šťavy a kanadského javorového sirupu, kajenského korenia a ďalších ingrediencií," pridala radu modelka, ale pritom ženy aj varuje: "Nič sa však nesmie preháňať a nemalo by sa to praktizovať príliš často a príliš dlho." Otázkou je, či sa umiernenosti drží aj ona sama. 

 Simona Krainová na sebe tvrdo maká, odmenou jej je mladistvý vzhľad a super štíhla postava. Niektorí fanúšikovia si však myslia, že je modelka už príliš chudá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Jej priaznivci o tom začínajú vážne pochybovať a dávajú jej to najavo v komentároch pod fotkami na Instagrame. Spočiatku jej všetci závideli vypracované brucho a pekný guľatý zadok, ktoré vzhľadom na jej vek vyzerajú až neuveriteľne dobre. V poslednom čase sa však začali niektorí zamýšľať, či jej chudnutie neprekročilo rozumnú hranicu a namiesto zdravého životného štýlu už len zbytočne trápi svoje telo. "Na niektorých fotografiách vyzerá ako anorektička," kritizoval ju jeden zo sledovateľov, keď zverejnila svoje foto v plavkách a nebol sám. Simona sa z toho iba smeje. Snáď má všetko pod kontrolou, keďže ju sleduje a podporuje aj manžel Karel Vágner (45), dokonca sa k nej občas aj pripojí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie