Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdny krásavec zažiaril v ružovom obleku, prišla aj jeho o 15 rokov mladšia priateľka!
Zdielať na

Hviezdny krásavec zažiaril v ružovom obleku, prišla aj jeho o 15 rokov mladšia priateľka!

Zdroj: SITA

Oficiálne nezadaný herec Jake Gyllenhaal (40) si svoje súkromie veľmi stráži. Dobre vie, čo dokáže s láskou narobiť, ak je vzťah verejne prepieraný. Aj jemu jeho doterajšie vzťahy nevyšli, a azda preto svoj údajný vzťah s francúzskou modelkou Jeanne Cadieu (25) stále zatajuje. Ani na nedávnom odovzdávaní cien Tony sa k nej nepriznával, hoci sa tam objavila tiež. Po červenom koberci prechádzali každý zvlášť.

Po svojich až priveľmi verejne publikovaných vzťahoch nechce hviezdny herec Jake Gyllenhaal prezradiť, ako je na tom so vzťahom s modelkou Jeanne Cadieu. K jeho bývalým priateľkám pritom patrili hviezdy ako Kristen Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon, či Taylor Swift. Po prvýkrát herca odfotili s francúzskou modelkou koncom roka 2018 v Paríži, potom už len pár razy v Los Angeles v roku 2020, či tento rok v máji na prechádzke po New Yorku. Pre Vogue povedal, že s pribúdajúcim vekom začal viac investovať do toho, aby žil svoj život, než aby sa zamotával do svojej práce a Hollywoodu.

"Zaujímam sa o svoj život, dokonca viac ako o svoju prácu. Vo svojej kariére som dospel do bodu, keď cítim hlad iným spôsobom. Videl som, koľko zo svojho života som zanedbal v dôsledku toho, že som sa venoval tejto práci a tejto myšlienke," vysvetlil svoj životný postoj vlani pre britské vydanie Vogue. Dokonca si vie predstaviť aj svoj koniec v šoubiznise a rád by mal aj potomka. "Áno, samozrejme, že áno," povedal na tému dieťaťa. "Určite áno. Myslím, že to je pravdepodobne dôvod, prečo vidím koniec šou ako cestu," zauvažoval prekvapujúcim spôsobom zmeny svojho života. 

Hollywoodskeho fešáka by ste v hlavnej úlohe vo filme Bojovník hľadali iba ťažko. Pozrite si Jakea ako boxera v krátkom traileri:

Krása potenciálnej životnej partnerky Jakea pritom nie je prvoplánová, má jasné názory aj na politiku a vyzerá, že má vzťah k športu, nepochybne si preto majú čo povedať. Aktuálne sa tak trochu prefíkane ukázali na udeľovaní ceny Tony, na ktorú bol nominovaný aj Gyllenhaal. Ten prišiel oblečený v pastelovoružovom obleku, ktorý mu nesmierne svedčal, ona mala splývavé červené šaty s odvážne prestrihaným výstrihom. 

SITA

​Pred kamerami boli každý zvlášť, v zákulisí údajne už spolu. "Považujem svoj intímny život za veľmi dôležitý a nemyslím si, že niekto musí poznať detaily môjho súkromia. Ak ste vo vzťahu, neustále vás pranierujú. Preto o ňom nehovorím," vyjadril sa jasne pred časom herec a ako vidieť, nič na svojom postoji nemení.

Po červenom koberci sa na nedávnom odovzdávaní cien Tony prešli Jake a Jeanne každý zvlášť. Modelka ohúrila prítomných v červených šatách:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeanne Cadieu (@jeannecadieu)

No hoci sa herec ani modelka na vyhlásení cien spolu ani nevyfotili, je isté, že k sebe patria. Jake bol nominovaný na cenu za hlavnú úlohu v Sea Wall/A Life, divadelnej tragikomédie o láske a stratách, otcovstve a rodine hranej na Broadway, pričom Jeanne Cadieu nechýbala ani na jej premiére. Bola to jeho tretia broadwayská úloha.

Súvisiace články

Najčítanejšie