Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Až takto klesol..? Namol opitého hviezdneho herca si pomýlili s bezdomovcom, vyhodili ho z reštaurácie!
Zdielať na

Až takto klesol..? Namol opitého hviezdneho herca si pomýlili s bezdomovcom, vyhodili ho z reštaurácie!

Archívna reportáž

Azda nie je nič smutnejšie, ako pozorovať pád hviezd z výšin slávy až na úplné dno. Jedným z týchto nešťastníkov je podľa všetkého aj nesmierne talentovaný hollywoodsky herec Nicholas Cage. Držiteľ Oscara za stvárnenie hlavnej roly vo filme Leaving Las Vegas o človeku, ktorý sa upíja na smrť, sa ale zjavne, žiaľ, touto postavou dosť verne inšpiroval.

Nicholas Cage (57), zo slávnej rodiny Coppolovcov, je hviezda toľkých filmov, že len na vymenovanie tých najslávnejších by bolo treba niekoľko dlhých odsekov. Žiaľ, v ostatných rokoch sa zviditeľnuje skôr škandálmi. Tento rok už stihol šokovať piatou svadbou - opäť si vybral Japonku, tentokrát o vyše 30 rokov mladšiu.

No kým sobáš možno považovať za príjemné prekvapenie, aktuálna správa je poriadne nepríjemná. Na svetlo sveta sa dostali fotky aj video herca vo veľmi nelichotivom rozpoložení, píše portál The Sun

Pripomeňte si Cagea vo filme, ktorý mi priniesol Oscara:

Cagea nakrútili, ako ho vyhadzujú z luxusnej reštaurácie v Las Vegas po tom, čo sa dostal do opileckej hádky s personálom. Očití svedkovia si hviezdu najprv pomýlili s človekom bez domova. Pre denník The Sun uviedli, že podľa personálu Nicolas pil drahú whiskey a panáky tequily a až potom začal byť agresívny. Zdroj, ktorý si želal zostať v anonymite, pre denník The Sun povedal: "Boli sme v tom bare u Lawryho, keď sme si všimli, ako sme si najprv mysleli, bezdomovca, ktorý je úplne opitý a huláka".

Pozrite si aktuálne video z reštaurácie, z ktorej Cagea nemilosrdne vyhodili:

Herca, ktorý má na sebe leopardie nohavice a žabky, vidno, ako sedí na pohovke, pričom je bosý a snaží sa obuť si sandále, potom sa potáca a kričí. Pokus o návrat do reštaurácie mu prekazila istá žena, o ktorej sa predpokladá, že je z personálu reštaurácie. "Kričal na ľudí a snažil sa dostať do bitky a potom ho personál požiadal, aby odišiel. Bol taký opitý, že si sotva dokázal obuť žabky, než ho vyviedli von. Jeden zo štamgastov ho nakoniec zobral domov."  Nie je to prvý prípad, keď Nicolasa v poslednom čase natočili na verejnosti zjavne opitého. V rozhovore z roku 2018 povedal: "Ak ráno nemám kam ísť a nemám prácu, môže to byť veľmi sebadeštruktívne. Potom si len sadnem, objednám si dve fľaše červeného vína a rozpustím sa. A ja nechcem byť takýmto človekom, preto musím pracovať". Zjavne aktuálne teda veľa práce nemá, čo je ale zvláštne, lebo na budúci rok má naplánované štyri premiéry filmov, v ktorých sa objaví. Možno už ani filmovanie nepomáha...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie