Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Druhá Britney..? Smutný príbeh niekdajšej hereckej hviezdy, ktorá tiež prišla o svojprávnosť!
Zdielať na

Druhá Britney..? Smutný príbeh niekdajšej hereckej hviezdy, ktorá tiež prišla o svojprávnosť!

Kedysi bola hviezdou romantických komédií, v roku 2010 si však hollywoodska herečka Amanda Bynes (35) zahrala naposledy - v romantickom filme Panna alebo orol. Dôvodom ukončenia jej kariéry bola jej závislosť na drogách, ktorú nezvládala. Oznámila to prostredníctvom Twitteru, čím šokovala nielen svojich fanúšikov, ale aj kolegov. O jej živote potom začala rozhodovať matka Lynn, podobne ako v prípade speváčky Britney Spears (39) zas jej otec James. Minulý rok ju požiadal o ruku jej priateľ spolu s prsteňom, ktorým sa hneď pochválila na sociálnej sieti. Matka jej však nedovolí zosobášiť sa s ním.

V Hollywoode dopadlo podobne ako Amanda Bynes už mnoho mladých hviezd. Nie je žiadnym tajomstvom, že drogy a alkohol akosi patria k veci, niekto ich pritom zvláda viac, iný menej. Týka sa to aj megahviezd ako Charlie Sheen, Robert Downey, Johnny Depp, Lindsay Lohan, Drew Barrymore, Macaulay Culkin, Whitney Houston, Marilyn Monroe, ale aj mnohých ďalších. Za posledných desať rokov aj Amanda Bynes prešla radikálnou premenou, ktorá z nej urobila iného človeka. Zmenila svoj výzor, ale aj správanie, a k tomu tvrdí, že je už roky "čistá." Napriek tomu má jej matka stále rozhodujúce slovo o jej živote a financiách.

Bývalá herečka, ktorá kedysi zažiarila v ľúbostných komédiách ako Supernáhradník, Kráľovná ročníka, Stroskotaná láska a tiež stvárnila 17-ročnú Daphne vo filme Čo to dievča chce, si už teraz uvedomuje chyby, ktoré robila v ranej mladosti. "Bola som mladá a hlúpa. Ak som chcela odísť tým správnym spôsobom, mala som to urobiť v tlačovej správe, nie prostredníctvom Twitteru. Ale určite je to moja chyba, nie Twitteru. Vážne sa hanbím za to, čo som vypustila z úst. Nemôžem vrátiť čas, ale keby som mohla, urobila by som to. Cítim sa mizerne, je mi smutno a zle. Je mi veľmi ľúto tých, ktorým som ublížila a klamala, naozaj ma to zožiera," komentovala Amanda Bynes svoj nerozvážny čin v rozhovore pre časopis Paper.

Amanda v časoch svojej najväčšej slávy nemala o ponuky vo filmoch núdzu, pozrite si trailer k jednému z nich s názvom Čo to dievča chce:

Amande diagnostikovali bipolárnu poruchu a preto je stále sledovaná odborníkmi. Jej osobný život má pod kontrolou na základe súdneho rozhodnutia matka. Vlastného otca obvinila herečka ešte pred rokmi zo sexuálneho zneužívania. Na Twitteri sa vzápätí zvláštnym spôsobom ospravedlnila: "Mikročip v mojom mozgu ma prinútil povedať tie veci, ale je to on, kto prikázal, aby mi ten mikročip vložili". Neskôr sa ospravedlnila aj za to a poprela, žeby ju niekedy otec zneužíval. Napriek dozoru si však dala vlani v tetovacom štúdiu vytetovať výrazné srdce na jedno líce, a tak jej okrem piercingu v nose pribudla ďalšia nevšedná "ozdoba".

Párik oslávil ešte minulý rok prvé výročie ich lásky, odvtedy sa však po nich na sociálnych sieťach zľahla zem:

Instagram/Amanda Bynes

​Ktovie, či si srdce na tvár dala vytetovať pre svoju lásku Paula Mitchella, s ktorým sa chcú po minuloročných zásnubách aj zosobášiť. Bez odobrenia matky však nemôže spraviť Amanda žiadny krok, ku ktorému je potrebný úradný úkon. Podľa Lynn "nie je v jej najlepšom záujme, že vôbec spoznala Paula", nieto aby si ho ešte vzala. Amanda preto žiada otvoriť kauzu poručníctva matky na súde, nakoľko nevidí dôvod, aby pokračovalo. Zatiaľ však bezúspešne. Podobne ako Britney, aj ju podporuje veľa fanúšikov v jej snahe o oslobodenie, za čo im nezabúdala na sociálnej sieti ďakovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie