Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Milan Lasica ani dva mesiace po pohrebe nie je pochovaný! Isté je, že po boku Satinského nespočinie!
Zdielať na

Milan Lasica ani dva mesiace po pohrebe nie je pochovaný! Isté je, že po boku Satinského nespočinie!

Archívna reportáž

Písal sa 18. júl, v Štúdiu L+S vyhrávali Bratislava Hot Serenaders a Milan Lasica tradične podával skvelý spevácky výkon. Absolútne nikto v publiku netušil, čoho sa v ten večer stane svedkom. Majster humoru odspieval a zrútil sa na zem. Odišiel na večnosť spôsobom, o ako azda snívajú mnohí umelci.

Herec, režisér, spisovateľ, textár a mnoho iného, majster Milan Lasica, patrí medzi tie hviezdy, ktorá sa zabudnutia nemusia obávať. Jeho nečakaný skon sa hlboko dotkol mnohých a preto ľudia očakávali veľký pohreb aj s rozlúčkou pre verejnosť. Vdova Magda Vášaryová sa ale rozhodla inak, odmietla aj ponuku na štátne pocty a o poslednej rozlúčke vedela skutočne len hŕstka najbližších. Ešte "tajnejšie" je však zjavne miesto posledného odpočinku, píše portál bratislavskenoviny.sk

Po obrade dali ostatky zosnulého herca kremovať a od toho momentu fanúšikovia charizmatického Lasicu čakajú, kam sa mu budú môcť ísť pokloniť. No Vášaryová to zjavne vidí trochu inak.

Na Milana Lasicu si zaspomínali mnohí kolegovia a kamaráti:

​Sú to už dva mesiace, čo vdova tají miesto posledného odpočinku zrejme najslávnejšej osobnosti našej novodobej kultúry. "Môžem vám zatiaľ prezradiť len toľko, že môj manžel pochovaný ešte zatiaľ nebol, ale na Ondrejskom cintoríne to určite nebude," vyjadrila sa Magda Vášaryová.

Hoci má miesto, kde spočinie Milan Lasica jeho rodina už vybrané, verejnosť sa zatiaľ túto informáciu zjavne nedozvie. Dôvod, prečo ešte stále urna nie je uložená, je s najväčšou pravdepodobnosťou ten, že sa čaká na zhotovenie náhrobného kameňa. Hoci Vášaryová Ondrejský cintorín vylúčila, s istotou to bude niektorý bratislavský cintorín či krematórium, kam popol zosnulého majstra zrejme už čoskoro uložia.

Súvisiace články

Najčítanejšie